SKINULA SE TRENUTNO NAJPOZNATIJA SPLIĆANKA!
Lidija Bačić, Foto: Printscreen/Instagram

kakav šok

SKINULA SE TRENUTNO NAJPOZNATIJA SPLIĆANKA!

Spomenuta fotka oduševila je njene fanove koji nisu štedeli lajkove i komplimente

Objavljeno: 14:38h

"Dvostruka nevolja", piše u opisu duple fotografije koju je na svojoj Facebook stranici objavila seksi Splićanka Lidija Bačić (30).

Lidija na njoj pozira u farmerkama modernog army uzorka, dok su u prvom planu, očekivano, njene zamamne obline "zapakovane" u grudnjak u istom stilu.

Spomenuta fotka oduševila je njene fanove koji nisu štedeli lajkove i komplimente.

Pevačica je na Instagramu podelila i fotografiju s televizijskog dočeka Nove godine, a njeno izdanje u srebrnoj haljinici ostavlja bez teksta. Lidija je zauzela vatrenu pozu za mikrofonom i očarala sve svojim fatalnim izgledom.

"Neodoljiva, nežna i nedostupna", "Predivna, "Lepota od žene", "Maestralna si", "Divna", samo su neki od komentara na ovo seksepilno izdanje neodoljive Lille.

Lidija bez problema pozira i u grudnjaku, a njena vitka figura osvaja više od 360 hiljada Instagram pratioca.

Ranije se odlučila da svojim pratiocima digne temperaturu na hladni zimski dan videom kojeg ja nazvala "Dvominutni pregled tela".

Ona je na sebi imala oskudni žuti bikini koji je istaknuo njene bujne grudi i zanosno telo.

Video pogledajte OVDE.

Lidija se u vrućim pozama nameštala ispred ogledala. Dok se s jednom rukom snimala, s drugom se mazila po svojim oblinama.

Za one kojima Instagram nije dovoljan, a kalendar na mobilnom telefonu uopšte ne gledaju, tu je novi kalendar Lidije Bačić.

Lidija Bačić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, ako neko zna ugoditi svojim obožavateljima, onda je to sigurno poznata splitska pevačica.

Novim kalendarom za 2022. godinu Lidija svojim fanovima želi poručiti kako se jednako dobro kao na pozornici snalazi i u kuhinji.

Nakon što nas je obradovala golišavom fotografijom iz kade, sada je sela na kuhinjski sto, uzela posudu, razbila jaja, a posvuda se prosulo i brašno!

Fotografija je u samo četiri sata prikupila više od 12.000 lajkova, a objava nije mogla proći niti bez komentara njene najbolje prijateljice - Žanamari Perčić.

"Jako kul", napisala joj je pevačica uz emoticone.

Lidija nas je i ranije oduševljavala njenim kombinacijama, a sa jednom koleginicom se "trkala" u tome koja će objaviti izazovniji snimak.

One su pratiocima na društvenim mrežama otkrile da su one već počele s tesanjem linije za nadolazeće leto.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Facebook

Takođe, počastile su ih snimkama na kojima oskudno obučene vežbaju na spravama u teretani.

"Nema pauze ni kad je depra", poručila je koleginica Žanamari Perčić na svom Instagram Storyju dok je trenirala u topiću i belim tajicama visokog struka.

Žanamari je nedavno u intervjuu za RTL.HR otkrila da je marljivo trenirala i za praznike te da je to njena svakodnevna rutina koju praktikje već godinama. Svakome ko želi izgubiti višak kilograma poručila je da to i nije tako strašna stvar.

"Dobro je nekad dati sebi malo i oduška. Višak kila nije strašna stvar. Nazovite to bulk i onda fino to iskoristite u svoju korist… Krenite u teretanu i pretvorite to u mišić", rekla je Žanamari te dodala da ona voli imati više mase.

Inače, Lidija Bačić,poznata i kao Lille, hrvatska je pop pevačica, pin-up model i glumica. Bačić se proslavila 2005. godine nakon što je završila kao drugoplasirani u drugoj sezoni Hrvatskog idola. Kasnije 2010. izdala je svoj debitantski album Majčina ljubav.

Lidija je sarađivala s nekoliko muzičkih umetnika, među kojima su Mladen Grdović, Alen Vitasović, Žanamari Lalić i Luka Basi.

Ona je dobro poznata na Instagramu i Tiktoku po objavljivanju izrazito seksualnog sadržaja i često prodaje Pin-up kalendare.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.