NAŠ GLUMAC PROMENIO POL?!
Glumac, Foto: Printskrin / Instagram / andrijamilosevic_official

HIT NA INTERNETU!

NAŠ GLUMAC PROMENIO POL?!

Mnogi su iznenađeni!

Objavljeno: 10:29h

Promena pola još uvek je tabu tema u mnogim zemljama širom sveta, pa je za ovako veliku životnu odluku potrebno mnogo hrabrosti, ali i podrške porodice i prijatelja.

Poznatim ličnostima je bez sumnje teže, s obzirom na to da mediji stalno prate svaki njihov korak, a milionski auditorijum ih svakodnevno komentariše i sudi. Postoje i oni koji jednostavno samo vole da se transformišu šminkom i stajlinzima u ženu/muškarca.

A jedna poznata ličnost u Srbiji nema probelm sa tim da se obuče kao žena!

Glumac se nedavno skrasio i postao otac, a nekada je nosio titolu najpoželjnijeg neženje u Srbiji. Međutim i tome dođe kraj, a on je konačno pronašao mirnu luku.

Ono što je sada mnoge iznenadilo je objava koja kruži Internetom. Neku su zbunjeni, neki nasmejani do suza, a neki ipak više vole muževnog glumca.

1 / 5 Foto: Printscreen

Andrija Milošević i njegova devojka, koleginica Aleksandra Tomić upoznali su se u pozorištu. Na njegov šarm harizmatična plavuša nije mogla da ostane ravnodušna, a slatkorečivi Andrija ju je oborio sa nogu. Od tada njihova ljubavna priča postaje sve bogatija, a sreća i zadovoljstvo na licima ovo dvoje umetnika govori da se vole kao prvog dana.

Glumac je sada ponovo svojim šarkom i duhovitošću napravio HIT na Internetu!

Popularni glumac Andrija Milošević hit snimkom, na kom je transformisan u "ženu", nasmejao je mnoge do suza.

Milošević je imao periku sa dugom kosom, šminku, žensku odeću i nakit, ogrlicu i minđuše, a u tom izdanju snimio se uz pesmu "Muškarčina", Sare Jovanović.

andrija milošević
foto: Print Screen Youtube

Glumac se sve vreme pućio u kameru i zavodljivo gledao ka njoj.

- Bruji, bruji, čaršija... - napisao je Andrija uz snimak koji je nasmejao sve i izazvao brojne rekacije njegovih pratilaca.

"Jugoslovenka", "Plačem od smeha", "Ali taj pogled", "Obožavam te, ne mogu ovo", "Isti si Biljana Jeftić iz mlađih dana", "Ovaj čovek može da bude sve što zamisli, genijalno", "Andrija, grmiš", "Prava muškarčina", "Definitivno si drugačija", neki su od komentara.

Podsetimo, Andrija je nedavno sa izabranicom, glumicom Aleksandrom Tomić dobio sina Relju, koji je uneo mnogo radosti u njihov dom.

- Super se snalazim, ja sam bio spreman za to. Nema šta, ja imam 43 godine. Osećam se odlično. Spavaš normalno, koliko u tom trenutku možeš, ali nije mi to nikakav teret. Niti mi je to promenilo bilo šta. Nije me ni strah - rekao je Milošević ranije.

Podsetimo, konačno je nedavno uspeo da nasmeje tada trudnu devojku Aleksandru Tomić, ali tek nakon što joj je objasnio vic.

1 / 4 Foto: Printskrin / Instagram / andrijamilosevic_official

- Pa on viče, divlji taksista - objasnio je Milošević.

- Aha (smeh) Nije loš ovaj, majke mi - dodala je Aleksandra kroz smeh.

- Kada joj se objasni, ipak je malo smešno. Od sada titlujem - poručio je Milošević.

"I čovek je žena", "Brate, smorićeš je do kraja", "Samo te je ispoštovala", "Niko nije razumeo", "Mora da se posluša minimum tri puta", "Plačem od smeha", "Najveći car!", neki su od komentara.

Andrijin novo vic, koji je morao da objasni da bi se Aleksandra nasmejala, pogledajte u videu na iznad.

Bonus video:

00:58

Andrija Milošević konačno uspeo da nasmeje trudnu verenicu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.