RASKRINKANA! Espreso paparazzo: Evo šta Vesna Rivas radi u Turskoj! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

opa!

RASKRINKANA! Espreso paparazzo: Evo šta Vesna Rivas radi u Turskoj! (FOTO)

Evo šta radi mama igre!

Objavljeno:

Pevačica, voditeljka i astrolog Vesna Rivas često razotkriva javne ličnosti, a naročito rijaliti zvezde. Ipak, i ona nekada mora da napravi pauzu i od posla i od medija. Međutim, to ne znači da je uspela da pobegne od nas.

Naime, Vesna često putuje u Tursku. Proteklih dana uživa na odmoru u ovoj zemlji, a paparazzo portala Espreso je ulovio "mamu igre" kako šopinguje u Turskoj.

1 / 3 Foto: espreso

Inače, pre odlaska na odmor Vesna je za naš portal iznela svoj stav zašto iz aktuelne sezone "Zadruge" nema jakih favorita kao što je to bilo u toku prethodnih sezona.

– Zato što je u ovoj sezoni data šansa "moralnim ljudskim krševima" da se bore za opstanak, preživljavanje i pobedu. Pošto su takvi najmalobrojniji u društvu, a najbučniji u spoljnjem svetu, ovo je samo slika njima da nikada neće uspeti u životu, pa makar se uselili u vile, avione, bazene, pune novčanike... Da nije problem i razlog njihove nesreće, ljubomore, zavisti, pakosti to što nemaju u spoljnjem svetu bogatstvo i prosperitet koji zamišljaju da im pripada, ali zli i sebični ljudi im ne daju prostora, već je problem u "njihovim bolesnim glavama". I Dalila, i Dejan-Zijad, i Ša, i Tara, i Miljana, i Zola itd... Par normalnih na brdo ludih glava... Favorit je neko uz koga se vezuje masa, a masa nisu ovakve face... Ne, ne... I na kraju će, kao prošle godine Nadica, pobediti neko tipa Đedović, Mića grozni, Stefan Karić, Janjuš, neko na koga se uopšte nije "tipovalo kao favorita". Videćeš! - poručila je Vesna pre nekoliko dana u izjavi za portal Espreso.

Bonus video:

03:22

OVA POZNATA PEVAČICA JE MAGIJSKI NAJZAŠTIĆENIJA NA ESTRADI! Vesna Rivas u programu uživo OTKRILA ime, svi u studiju ZANEMELI

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.