MORBIDNO! NA DEJANU SU RAĐENE JEZIVE STVARI, ubijali su male životinje da bi OSTAO VERAN DALILI?!
Dejan, Foto: PRINTSCREEN/ZADRUGA, PRINTSCREEN GOOGLE MAPS

AUUUU!

MORBIDNO! NA DEJANU SU RAĐENE JEZIVE STVARI, ubijali su male životinje da bi OSTAO VERAN DALILI?!

Ona je u detalje objasnila kako funkcionišu "obredi" crne magije

Objavljeno:

Vesna Rivas bila je gost u emisiji "Između dve vatre" gde je otvoreno govorila o odnosu najpopularnije trojke u rijalitiju "Zadruga".

Ona je u detalje objasnila kako funkcionišu "obredi" crne magije, kao i kako se primenjuju, ali i koja je magija "bačena" Dragojeviću.

- Kada pričamo o magiji, to bismo mogli do sutra, jer postoje mnoge vrste. Postoji kletva, postoji životinjska ili mrtvačka magija - počela je Vesna.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- To žuvotinjsko, kako mi kažemo je nešto što se baje i što se radi preko životinjskog. Ima i na nogice kokošije, na jajač na ljuske jajeta, na zmijsku košuljicu, onda, to su najteže magije od životinjskih, koje se rade na utrobu nerođenog mačeta, znači ubiju trudne mace i onda se u njihovu tu kožicu uvija i prebaja, onda se taj neko ponaša kao Dejan. - rekla je Vesna.

Vesna Rivas
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Dejan se nakon razvoda od Dalile izvinio Vesni Rivas sa kojom su tadašnji bračni par imali česte sukobe, a Vesna nam je otkrila da ona već uveliko radi na Dejanovom "buđenju" i da će mu pomoći, ali je šokirala kada je iznela svoj stav da je Dalilina majka ta koja ima posla sa "crnom magijom"

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Srbja Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.