"SVE SU MORALNI LJUDSKI KRŠEVI": Vesna Rivas oplela po učesnicima Zadruge, NIKO NIJE FAVORIT!
Foto: Kurir tv printscreen

DALA SVOJU PROGNOZU

"SVE SU MORALNI LJUDSKI KRŠEVI": Vesna Rivas oplela po učesnicima Zadruge, NIKO NIJE FAVORIT!

Gde je nestala velika podrška učesnicima?

Objavljeno: 09:15h

Ranijih sezona rijalitija "Zadruga" neke ličnosti su zbog svojih stavova ili nekih situacija sticali popularnost i dobijali podršku preko noći. I ta podrška je ostajala uz njih do samog finala tih sezona.

Međutim, ove sezone neki učesnici dobijaju najviše pažnje, ali to ne znači da su oni i najveći favoriti. Barem kada je suditi po reakcijama na društvenim mrežama.

1 / 11 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Vesna Rivas ima bogato iskustvo u rijalitijima i zbog toga ima i nadimak mama igre. Mi smo je pitali šta ona misli, zašto u petoj sezoni "Zadruge" nema jakih favorita i zašto niko nije stekao neku veliku podršku kao što je to bio slučaj sa učesnicima iz prethodnih sezona.

– Zato što je u ovoj sezoni data šansa "moralnim ljudskim krševima" da se bore za opstanak, preživljavanje i pobedu. Pošto su takvi najmalobrojniji u društvu, a najbučniji u spoljnjem svetu, ovo je samo slika njima da nikada neće uspeti u životu, pa makar se uselili u vile, avione, bazene, pune novčanike... Da nije problem i razlog njihove nesreće, ljubomore, zavisti, pakosti to što nemaju u spoljnjem svetu bogatstvo i prosperitet koji zamišljaju da im pripada, ali zli i sebični ljudi im ne daju prostora, već je problem u "njihovim bolesnim glavama". I Dalila, i Dejan-Zijad, i Ša, i Tara, i Miljana, i Zola itd... Par normalnih na brdo ludih glava... Favorit je neko uz koga se vezuje masa, a masa nisu ovakve face... Ne, ne... I na kraju će, kao prošle godine Nadica, pobediti neko tipa Đedović, Mića grozni, Stefan Karić, Janjuš, neko na koga se uopšte nije "tipovalo kao favorita". Videćeš! - poručila je Vesna u izjavi za portal Espreso.

Vesna Rivas
foto: Printscreen

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.