TRAGEDIJA! KOŠARKAŠ USMRTIO DEVOJKU NAŠEG PEVAČA: Bio je u ALKOHOLISANOM STANJU!
In vivo, Foto: Printscreen Instagram/neven_invivo

TUGA

TRAGEDIJA! KOŠARKAŠ USMRTIO DEVOJKU NAŠEG PEVAČA: Bio je u ALKOHOLISANOM STANJU!

Nju je na uglu Francuske i Ulice cara Dušana u Beogradu automobilom usmrtio košarkaš

Objavljeno: 21:51h

Član grupe "In Vivo" Neven Živančević doživeo je težak gubitak pre deset godina, kada je u nesreći smrtno stradala njegova tada dugogodišnja izabranica.

Naime, devojka popularnog pevača, Nevena Dragutinović, poginula je početkom novembra 2012. godine u saobraćajnoj nesreći. Nju je na uglu Francuske i Ulice cara Dušana u Beogradu automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend sa Jamajke, koji je bio u alkoholisanom stanju.

Ovaj nemili događaj i te kako je obeležio život muzičke zvezde. Par se zabavljao šest godina, a on je bio uveren i da je ona žena njegovog života. Kada je poginula, Neven je bio u Beču na turneji, a prema daljim napisima „Srbije Danas", vratio se u Srbiju čim su do njega stigle tužne vesti, ne bi li bio uz njenu porodicu. Podsetimo, nekoliko dana kasnije, o svemu se oglasio putem društvene mreže Fejsbuk.

1 / 4 Foto: Promo

Tada je njoj posvetio potresnu poruku:

- Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao da pomislim i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... Ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao...

Nakon njene pogibije, Neven se retko pojavljivao u javnosti, a retke su bile i prilike kada je o njoj pričao u medijima.

Međutim, nakon izvesnog vremena, kada je smogao snage, grupa "In Vivo" objavila je pesmu "Život unazad", koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

- A ja živeo bih sad, ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živeo bih sad, ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad - deo je pesme posvećene tragično preminuloj Neveni.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.