ČUVENA SRPSKA MUZIČKA GRUPA SE SKROZ RASPADA? Pevači se oglasili pa morali da priznaju ISTINU!
Foto: Promo

AU

ČUVENA SRPSKA MUZIČKA GRUPA SE SKROZ RASPADA? Pevači se oglasili pa morali da priznaju ISTINU!

Naime, nakon pesme ,,Šećer i So" Igor Maljukanović i Neven Živančević rešili su da naprave malu pauzu kada su u pitanju njihovi projekti,

Objavljeno:

Popularna grupa In Vivo važi za jednu koja ima najvatrenija fanove u svojim redovima, a pošto nisu izbacili novu pesmu nekoliko meseci, fanovi su se vidno uznemirili i pomislili čak da je ovom dvojcu "otkucalo".

Naime, nakon pesme ,,Šećer i So" Igor Maljukanović i Neven Živančević rešili su da naprave malu pauzu kada su u pitanju njihovi projekti, te je Neven to vreme iskoristio kako bi posetio egzotičnu destinaciju sa svojom lepšom polovinom, bez Igora, što se nije svidelo njihovim fanovima.

Naime, to je bio povod njihovim obožavaocima da pomisle da je grupa pred raspadom, a tragom ovih informacija naša redakcija je odlučila da proveri ove navode i vide šta se krije iza svega, te smo kontaktirali Igora Maljukanovića.

In Vivo
foto: Printscreen

- Nismo se raspali. Daleko od toga, pripremamo sledeći projekat, koji treba da izađe vrlo brzo - rekao nam je Igor, vidno začuđen i iznenađen.

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.