PRIČALO SE DA MILICA NEMA ZAVRŠENU NI SREDNJU ŠKOLU, a sada je CELA ISTINA isplivala na VIDELO!
Milica, Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE MOGUĆE?

PRIČALO SE DA MILICA NEMA ZAVRŠENU NI SREDNJU ŠKOLU, a sada je CELA ISTINA isplivala na VIDELO!

Oglasio se njen drug

Objavljeno:

Nakon što su pojedini zadrugari napadali Milicu Veselinović da nema diplomu srednje škole, oglasio se njen najbolji drug koji je fotografijom njene diplome demantovao sve navode.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

-Ja sam kućni prijatelj sa Milicom i njenom porodicom. U skorašnjoj poseti njima, sam zatražio da uslikam diplomu da bih demantovao ove optužbe koje iznose. Što ukućani, što ostali ljudi - rekao je Miličin najbolji drug.

Kako komentarišeš odnos Milice i Mensura? Da li misliš da će ulazak Mine Vrbaški da poljulja njihovu vezu, kao i da li će Mensur ostati sa Milicom ili pak, vratiti se Mini?

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ne znam tačan razlog Mininog ulaska u Zadrugu, ali je očigledno nezadovoljna svojim životom pa je odlučila da poremeti tuđi odnos. Prateći prethodne sezone, Mina je za mene osoba koja samo mulja i laže. Da, mislim da će njihova veza opstati jer je evidentno da se Mensur i Milica vole. Rasprave između njih dvoje su dovoljni pokazatelj da je sasvim normalno da će devojci od osamnaest godina malo poljuljati samopouzdanje, zato što je takođe bilo evidentno da su se Mensur i Mina baš voleli. To je i Mensur sam obrazložio i verovatno rekao u afektu. Siguran sam da neće ostaviti Milicu. Nisam siguran da Mensur ne voli Minu, ali mogu samo nagađati šta je razlog zbog kojeg je nije pogledao u oči, kada je ušla u Zadrugu. Da su se voleli, jesu. Nemam ništa lepo da kažem za Minu. Sem lepote, nema nijednu vrlinu - zaključuje najbolji drug Milice Veselinović za Pink.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.