SRPKINJA OBJAVILA INTIMNU FOTKU SA DUŠKOM IZ KREVETA: Pala EROTSKA akcija, GOLI GOLCIJATI ona u ČIZMAMA!
JK i Duško, Foto: Printscreen Prva, EPA/Armando Babani

opa

SRPKINJA OBJAVILA INTIMNU FOTKU SA DUŠKOM IZ KREVETA: Pala EROTSKA akcija, GOLI GOLCIJATI ona u ČIZMAMA!

Na fotografiji se jasno vidi kako stoje stvari

Objavljeno: 07:23h

Pop pevačica Jelena Karleuša i modni kreator Darko Kostić tokom prošle decenije bili su nerazdvojni prijatelji i poslovni saradnici.

Kostić se neretko oglasi na svojim društvenim mrežama, a jučerašnjom objavom je mnogo zaintrigirao i iznenadio. Naime, on je "osvežio" uspomenu sa svadbe Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošica, održane u junu 2008. godine. On je tada bio kum poznate pevačice, ali su nakon toga stavili tačku na svoj prijateljski odnos.

Na fotografiji se jasno vidi koliko je Karleuša tada bila srećna i ispunjena, inače u drugom stanju, a njen bivši prijatelj se nalazi odmah pored njih. Poznato je da su mladenci napravili nezaboravno veče i slavlje i da se o njihovoj svadbi pričalo i godinama nakon iste.

1 / 4 Foto: Instagram/karleusastar

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki - govorila je pevačica svojevremeno.

Za tu priliku Jeleninu venčanicu trebalo je da kreira Darko Kostić, koji je Dušku i Jeleni bio venčani kum, pa ipak, nešto je krenulo po zlu:

- Darko k'o Darko... Nije mu ni prvi ni poslednji put. Ko ga poznaje, zna da ume da bude pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno - ispričala je Jelena svojevremeno pa dodala:

- Još dok sam bila u Turskoj imala sam osećaj da od njegove venčanice neće biti ništa, pa sam na vreme našla rezervno rešenje. Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala venčanicu - ispričala je tada objasnivši da je na haljinu od bele svile sedam dana ušivano čak 4 kilograma kristala.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Na ta lepa vremena ćemo se i mi danas nadovezati.

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošič nekada su voleli da se eksponiraju zajedno u javnosti, a mi smo došli u posed fotki koja je pre mnogo godina bila objavljena na njenom fejsbuk profilu.

Na toj društvenoj mreži pojavila se davna fotka Jece i Duška iz spavaće sobe, na kojoj se vide pevačicine duge preplanule noge koje je prebacila preko suprugove, a koja je samo u čizmama.

Duško je sa druge strane golih nogu, a verujemo da je pre ove fotke ili nakon fotke pala kvalitetna akcija o kojoj su nekada i govorila javno.

1 / 6 Foto: Printscreen/ Instagram/ Jelena Karleuša

Bonus video:

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.