DECA POZNATIH NE PRESTAJU DA PUNE NASLOVNE STRANE, A ONA JE ŠAMPIONKA: Vrelom fotkom MAMI NA GREH, BOMBA!
Helena, Foto: Printscreen Instagram/helena_topalovic

VRELA KO AFRIKA

DECA POZNATIH NE PRESTAJU DA PUNE NASLOVNE STRANE, A ONA JE ŠAMPIONKA: Vrelom fotkom MAMI NA GREH, BOMBA!

Prati je preko 200.000 ljudi na Instagramu!

Objavljeno:

Deca poznatih su, htela to ili ne htela, od rođenja u oku javnosti i svoj život od malih nogu provode pred kamerama. Međutim, ima i onih roditelja koji svoju decu nisu hteli da izlažu takvom pritisku.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Neki od njih, kada odrastu nastave svoj život anonimno. Druge, pak javnost i popularnost totalno oduzmu i od njih prerano naprave zvezde, samo zbog činjenice ko su im roditelji. Ipak, postoji i treća kategorija, a to su deca koja krenu stopama svojih roditelja, ali uspeju da izgrade uspešne sopstvene karijere i ime za sebe.

Međutim, poznatom pevaču nije smetalo što je njegova ćerka postala mega popularna na Instagramu, a njene provokativne fotografije dele se brzinom svetlosti.

Helena Topalović, ćerka popularnog pevača Milana Topalovića Topalka, postala je čak popularnija i od svog oca, budući da je na Instagramu prati preko 200.000 ljudi.

Široj javnosti je veoma zanimljiv njen ljubavni život s obzirom da je Helena imala nekoliko emotivnih veza sa poznatim pevačima, očevim kolegama. A ona je sada u srećnom braku sa Draganom Aleksićem.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Ona je sada na svom profilu objavila fotografiju iz bazena koja je oduševila mnoge, a na njen fizički izgled nikad niko nije ostao imun.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/helena_topalovic

Bonus video:

00:21

TOPALKOVA ĆERKA REKLA DA! Helena Topalović verena, ušetala u luskuznu sobu i dočekao je krevet pun latice RUŽA, a prsten ŠLJAŠTI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.