HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA KAKO TO RADI SA NOGAMA: Kada je GOLIŠAVU vidite u OVOJ POZI pozliće vam
Helena Topalović, Foto: Instagram

opa

HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA KAKO TO RADI SA NOGAMA: Kada je GOLIŠAVU vidite u OVOJ POZI pozliće vam

Helena pokazala vrelu pozu

Objavljeno: 15:04h

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, privukla je pažnju snimkom na kom je u zelenoj haljini zauzela sličnu pozu kao Šeron Stoun u filmu "Niske strasi".

Svi su čekali da uradi isto što i slavna glumica u kultnom filmu, međutim to se nije desilo, ali Helena ih nije razočarala, te je pomutila razum provokativnim kadrovima.

1 / 5 Foto: Instagram

Topalkova naslednica je vrelim snimkom počastila svoje pratioce na mrežama, a niko nije ostao imun na provokativnu Helenu u "ulozi" Šeron Stoun.

Helena je kao i uvek blistala u kreaciji koja joj odlično stoji i ističe njene atribute, a dok se snimala u ogledalu mnogi nisu znali gde pre da gledaju - dole ili gore.

Ipak, ono što je najveću pažnju privkulo jeste svakako njena vatrena poza, a rad nogu obara sa nogu.

Verujemo da će muškom delu čitalaca ovaj prizor vrlo lepo "pasti" na oči pa će im trebati dosta maramica za brisanje znojana sa čela.

1 / 6 Foto: Instagram/helena_topalovic

Inače, ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, trenutno uživa u braku sa 10 godina starijim biznismenom Draganom Aleksićem.

Ipak, Helena je i ranije bila popularna zahvaljujući svom ljubavnom životu, a na spisku onih koje je zavela našli su se i Topalkove kolege.

Bonus video:

00:21

TOPALKOVA ĆERKA REKLA DA! Helena Topalović verena, ušetala u luskuznu sobu i dočekao je krevet pun latice RUŽA, a prsten ŠLJAŠTI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.