SADA JE UDATA ZA BIZNISMENA, A NEKADA JE VOLELA PEVAČE: Ovo su BIVŠI MOMCI Topalkove ćerke, SVI SU POZNATI!
Helena, Foto: Instagram

OVO NISTE ZNALI

SADA JE UDATA ZA BIZNISMENA, A NEKADA JE VOLELA PEVAČE: Ovo su BIVŠI MOMCI Topalkove ćerke, SVI SU POZNATI!

Neke su veze bile burne...

Objavljeno:

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, trenutno uživa u braku sa 10 godina starijim biznismenom Draganom Aleksićem.

Ipak, Helena je i ranije bila popularna zahvaljujući svom ljubavnom životu, a na spisku onih koje je zavela našli su se i Topalkove kolege

1 / 6 Foto: Instagram

No, krenimo iz početka. Sve je počelo 2012. godine kada se Topalkova lepa ćerka još 2012. godine upustio u emotivnu vezu sa tatinim kolegom Jocom Stefanovićem. Helena i Joca imali su podršku njenog oca, ali godinu dana kasnije rešili su da se raziđu.

Kako se pisalo, obaveze su ih odvojile. Joca je ima mnogo tezgi, a Helena je morala dosta da uči, pošto je tada pohađala školu.

Atraktivna ćerka pevača, 2015. godine bila je, kako se pisalo, sa tadašnjim voditeljem Vladimirom Stanojevićem. To se dogodilo nekoliko meseci nakon njegovog skandala sa bivšom verenicom Ana Marijom Žujović. Njih dvoje su, navodno, krili vezu, a Vladimir je Helenu tokom kratkotrajne romanse vodio na putovanje u Italiju.

Vladimir Stanojević
foto: Damir Dervišagić

Godinu dana kasnije Helena je osvojila još jednog tatinog kolegu i to Slobu Vasića. Njihova emotivna veza bila je burna budući da se pričalo da su se na jednom zimovanju svađali i tukli. Nije ni bila dugog veka, posle sedam meseci rešili su da svako krene svojim putem.

Sloba Vasić
foto: Emilija Jovanović

Samo nekoliko meseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvezdom Granda – Milošem Vujanovićem, koji je danas oženjen Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik. Međutim, oni su tvrdili da su samo prijatelji.

Miloš Vujanović
foto: Instagram/milossvujanovic

Heleni su izgleda dosadili pevači, pa je prešla na sportiste. Topalkova ćerka se nekoliko meseci zabavljala sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom.

Helena Topalović, Damir Džumhur
foto: Printscreen Instagram

Ipak, izgleda da je Helena, nakon ljubavnih brodoloma, rešila da se skrasi i na kraju je ove godine krunisala svoju vezu sa Draganom Aleksićem brakom.

Helena Topalović
foto: Prinstcreen

Helena sada redovno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima se vidi da brine o svom mužu tako što mu ugađa i kuva, a njih dvoje neretko odlaze i na putovanja.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.