VELIKA DRAMA NA TURSKOJ TELEVIZIJI, SUZE ZBOG EMINE JAHOVIĆ: Gosti krenuli da RIDAJU i plaču, POTRESAN VIDEO!
Emina Jahović, Foto: TIKTOK / RINGIER

tužno

VELIKA DRAMA NA TURSKOJ TELEVIZIJI, SUZE ZBOG EMINE JAHOVIĆ: Gosti krenuli da RIDAJU i plaču, POTRESAN VIDEO!

Palo je priznanje pred toliko ljudi, da ni gosti ni publika nisu mogli da izdrže

Objavljeno:

Pevačica Emina Jahović na jednoj turskoj televiziji u emisiji u kojoj je gostovala uspela je da rasplače prisutne svojom životnom ispovešću.

Palo je priznanje pred toliko ljudi, da ni gosti ni publika nisu mogli da izdrže, te su briznuli u plač

Emina je, naime, odrasla u Novom Pazaru pored oca Nusreta Jahovića koji je bio kardiotorakalni hirurg, mame Senije Jahović, pedijatra, sestre Sabine, koja je takođe, pedijatar i brata Mirsada Jahovića Turkdžana, košarkaša koji je igrao i u NBA ligi. Emina je najmlađe dete u porodici.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Oca je izgubila kada je imala 18 godina, danas o njemu govori sa mnogo tuge i ljubavi.

- Ja celi svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mestu zajedno, Nikad - započela je Emina Jahović u emisiji, zbog čega su ostalim gostima počele suze da se slivaju niz lice.

- Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj 7-8 godina.

1 / 5 Foto: Prinscreen

- Dakle na na primer uopšte nisam preživela svoje detinjstvo. Kada kažu: "Možda stvarno ne bih uspela u životu da nisam ostala tako beznadežna". To je stvarno tako. Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. -kaže pa nastavlja:

To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život..

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.