ĆERKA HARISA DŽINOVAĆ NESTALA!
Đina Džinović, Foto: Instagram printscreen

ŠOK

ĆERKA HARISA DŽINOVAĆ NESTALA!

Ćerka poznatog pevača je nestala preko noći

Objavljeno: 14:26h

Đina Džinović, ćerka Harisa Džinovića, na svojim je društvenim mrežama često objavljivala sadržaje zbog kojih je bila na meti kritika, a 18-godišnjakinja je sada odlučila da ih ukloni.

Ćerka Meline i Harisa Džinovića, Đina nekada je bila veoma aktivna na društvenim mrežama gde je i te kako popularna među vršnjacima.

Ona je svakodnevno komunicirala sa svojim pratiocima na Instagramu i Tiktoku, a sudeći po njenim tadašnjim objavama, bila je na dobrom putu da postane influenserka.

Đina Džinović
foto: Instagram

Ipak, nedavno je jednom objavom sve iznenadila kada je podelila video bez ijedne dlake na glavi, koristeći filter koji se pojavio na mrežama. Ona je naglasila da joj je presmešno kako izgleda, te je jasno dala do znanja da je u pitanju samo šala.

Đina koja je nedavno postala punoletna, pre nekoliko dana se na TikToku pohvalila luksuznom vilom u kojoj živi, a ispod su pristizali brojni komentari.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

Između ostalog, pratioci su komentarisali kako je njen dom "veći od njihove opštine", a Đina, kojoj to nije bio prvi put da pokazuje mesto gde živi, ubrzo je odlučila "počistiti" svoje profile.

Ćerka pevača je obrisala sve objave sa TikToka gde je prati 118 hiljada ljudi, a na Instagramu, gde ima preko 50 hiljada pratilaca ostavila je svega njih tri, među kojima je i ona s dečkom Andrejom Đurićem.

Đina nije otkrila koji je razlog brisanja objava, no svakodnevno je težila u objavljivanju golišavih fotografija i deleći savete koji su njeni pratitelji smatrali neprimerenim za nekog njenih godina.

1 / 4 Foto: Instagram

Popularni pevač Haris Džinović, Džinin otac, rekao je svojevremeno u jednom intervjuu da ne podržava ljude koji se bave društvenim mrežama.

- Ja ovo danas ništa ne priznajem. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustajati u pet sati ujutro i odraditi smjenu - rekao je u intervjuu za Blic svojedobno.

Bonus video:

01:39

Haris Džinović otkrio detalje svog rijalitija, pa se osvrnuo na duet sa Angelinom - NE PRIPADAMO JEDNO DRUGOM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.