ON JE NAJMISTERIOZNIJE DETE POZNATIH, SKRIVALO SE ČIME SE BAVI DRAGANIN SIN: Sada se SAZNALO, nije nimalo NAIVNO!
Foto: Prinstcreen/Pink

opa

ON JE NAJMISTERIOZNIJE DETE POZNATIH, SKRIVALO SE ČIME SE BAVI DRAGANIN SIN: Sada se SAZNALO, nije nimalo NAIVNO!

Ljubomorno čuva sve što je vezano za njenu porodicu i drži u četiri zida!

Objavljeno: 12:53h

Dragana Mirković u braku sa suprugom Tonijem Bijelićem ima dvoje dece - sina Marka i ćerku Manuelu, a oboje se veoma retko eksponiraju u javnosti i vode živote iza zatvorenih vrata.

Marko se ne eksponira u medijima i kako je jednom prilikom njegova poznata majka rekla tako je najbolje jer svako od njeno dvoje dece vodi neki svoj život daleko od kamera i javnosti bez obzira na to što im je majka Dragana Mirković.

Dragana Mirković
foto: Dragan Kadić

Tako da se o njihovim planovima, željama, poslovima i hobijima malo toga zna čak više i ništa dok majka ne odluči da se pohvali uspehom svoje dece na nekoj od društvenih mreža.

- Moja deca su rođena u Austriji i tamo je ceo njihov život. Marko i Manuela ne vole da se eksponiraju, a ja poštujem njihovu želju. Njih dvoje se školuju u inostranstvu i tamo su svi njihovi prijatelji. Ipak, jako vole Srbiju - istakla je jednom ona.

Marko se ipak se pre dve godine pojavio na jednom javnom događaju, a reč je o humanitarnoj auto-trci na stazi Hokenhajm u Nemačkoj.

Folk diva kaže da je imala određenu dozu straha dok je Marko bio za volanom, iako nije bila reč o klasičnoj takmičarskoj trci, ali i da je ponosna što je istu maestralno odvozao.

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

"Tokom trke sam bila kao na iglama, ali nisam dala da se to vidi, svi smo ga porodično bodrili. Kada je sve prošlo i kada je pokazao da je veoma sposoban i dobar vozač, odahnula sam", ispričala je tada Dragana.

Ona je svom sinu, kao i svaka brižna majka, dala nekoliko važnih saveta pred ovu trku.

"Moj savet je bio da vozi hladne glave i da sve shvati kao razonodu, a ne takmičenje. Kao majka sam mu rekla da ga volim, da sam ponosna, ali i da ne zaboravi da sve to gledamo te da se u skladu s tim trudi da nam ne priređuje nepotreban stres. Znam da je to svojevrsna emotivna ucena, ali nisam mogla da izdržim, bilo je jače od mene. No, na kraju je sve odlično ispalo, bio je dobro pripremljen i sjajno je vozio", pričala je slavna pevačica.

Ipak, pevačica je dodala i da ne bi volela da Marko postane profesionalni vozač, te da se nada da će sve ostati na nivou hobija.

Bonus video:

00:10

Espreso čestitke: Dragana Mirković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.