ELITNA PROSTITUCIJA KONAČNO POTPUNO RAZBUCANA: Znaju se SVA IMENA, OVA VODITELJKA je potpuno IZNENAĐENJE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

ELITNA PROSTITUCIJA KONAČNO POTPUNO RAZBUCANA: Znaju se SVA IMENA, OVA VODITELJKA je potpuno IZNENAĐENJE!

Ona je otkrila sve detalje vezane za ovu situaciju

Objavljeno: 13:56h

Tema prostitucije čini se vekovima ne može da zastari, te je uvek aktuelna.

Nedavno je policajci u Novom Sadu uhapsili su M. Đ. (48), E. R. (72), G. V. (53) iz Novog Sada, P. K. (37) iz Trstenika i državlјanina Crne Gore Z. D. (54), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo trgovina lјudima.

Oni se sumnjiče da su, zloupotreblјavajući njihove teške prilike, vrbovali pet devojaka da se, za njihov račun, bave prostitucijom u jednom novosadskom klubu.

Pretresima na više lokacija, u Novom Sadu, Trsteniku i Sivcu, policija je pronašla informatičku opremu, mobilne telefone, novac i dokumentaciju koji ukazuju na vršenje pomenutog krivičnog dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Da voditeljka Jovana Jeremić ne miruje ni kada je na odmoru pokazalo je njeno zimovanje na Jahorini gde je došla do brojnih saznanja.

- Došla sam do najnovijih saznanja vezano za elitnu prostituciju na planini. Tema današnjeg uključnja jeste planinska prostitucija. -kaže pa dodaje:

1 / 5 Foto: Printscreen Pink

Kako se vrši, kako se devojke nabacuju klijentima i ko su zapravo klijenti elitnih prostitutki na planinama. Ja ću vam odmah reći ekskluzivnu informaciju: kako elitne prostitutke dolaze do svojih klijenata - istakla je Jovana za Informer.

- Šokantno saznanje! Na automobilima ispred hotela, to su oni nabudženi, skupi automobili. Kako padne sneg te devojke ostavljaju svoje brojeve telefona na šoferšajbanama i na prednjim delovima automobilima, ali i na zadnjim staklima. Onda budžovan kada dođe on zna o čemu se radi.

1 / 5 Foto: Instagram

- Da je ta i ta riba u tom i tom hotelu, čim je tu ostavila broj telefona. I tako kreće cirkulisanje. - kaže pa nastavlja:

Klijenti su vrlo uticajni ljudi koji dođu kao na neko poslovno putovanje, ali se vrlo brzo iskradu, odrade to što su planirali i vraćaju se kući glumeći velike porodične muškarce - dodala je Jeremićeva.

- Međutim nisu računali na jednu stvar - da će da se pojavi Jovana Jeremić koja ima sve informacije. Samo ću vas zaintrigirati toliko i reći vam da su najčešći klijenti planinskih elitnih prostitutki pre svega biznismeni i neki političari - zaključila je voditeljka.

Bonus video:

00:34

Evo kako Jovana Jeremić priča sa ćerkom, spomenula joj i tatu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.