ŠOK, ŠOK, ŠOK, ŠOK, ŠOK: DARA BUBAMARA PROMENILA POL?
Dara Bubamara, Foto: Prinscreen

au

ŠOK, ŠOK, ŠOK, ŠOK, ŠOK: DARA BUBAMARA PROMENILA POL?

Ipak, kako se i ranije pisalo, bivši par se više ne prati na Instagramu

Objavljeno: 10:44h

Kada je pevačica pred kraj prošle godine raskinula sa 23 godine mlađim Tonijem, on je napustio društvenu mrežu Instagram.

Međutim, pevačicin bivši se sada vratio u punom sjaju među pratioce i vidi se da uživa u životu.

Ipak, kako se i ranije pisalo, bivši par se više ne prati na Instagramu.

Folkerkin nekadašnji partner se do skoro nalazio u Kolumbiji sa ocem, a nije poznato da li su tamo bili iz poslovnih ili privatnih razloga. U svakom slučaju, mladi Toni je nasmejan, objavljuje fotografije sa prijateljima, ide u teretanu, a reklo bi se i da ima poneku tetovažu više.

Sada je pozirao ispred ogledala u spavaćoj sobi, dok je na sebi imao samo ogrtač. Možemo da vidimo da je u treningu kao i da dobre tetovaže krase njegovo telo. Još uvek s ene zna u kakvm su odnosu folkerka i Tni, ali verujemo da pevačici nije svejedno kda vidi provokativnu fotku bivšeg.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/rbtony1

Sama Dara nije krila da je posećivala plastičnog hirurga, a poslednja u nizu informacija je ta da je tokom svog nedavnog boravka u Turskoj navodno operisala nos i za to iskeširala između 4.000 i 7.000. evra.

- Jeste, promenila sam i pol - prokomentarisala je navode da je u Turskoj smanjila nos.

Inače, u medijima je nedavno izašla vest kako je pevačica navodno za sve estetske korekcije potrošila ukupno 45.000 evra, a u tu cenu, prema pisanju domaćih medija, ušle su operacije grudi, njen novi osmeh, usne, podmlađivanje lica i tela, kao i nadogradnja kose.

1 / 5 Foto: Instagram

Halabuka oko Šanel, predstavnice Španije na ovogodišnjoj Evroviziji se ne stišava - efektan scenski nastup pao je u drugi plan nakon optužbi da joj je pesma "SloMo" plagijat hita Dare Bubamare "Esktravagantno"!

O ovim optužbama pretežno španske publike izvestili su mediji širom Evrope, pa i sveta, a ozbiljan haos nastao je i na društvenim mrežama, gde fanovi Evrovizije i dalje upoređuju identične deonice iz pesme "SloMo" i "Esktravagantno", koju potpisuju Rasta i Cobi, a izvodi Dara Bubamara.

Folk zvezda se ovim povodom oglasila za medije i priznala da telefon ne prestaje da joj zvoni, a da joj je inboks na društvenim mrežama zatrpan porukama i komplimentima Španaca i Britanaca.

-Imala sam milion poruka kada sam se probudila. Milion komentara na Jutjubu ispod pesme, na Instagramu... Od Španaca, Engleza, haos od mojih fanova... Španci su proglasili da je ta njihova pesma za Evroviziju plagijat, to je tamo kod njih provaljeno, sad i ovde ljudi kod nas znaju, velika frka se podigla. Čitam, kažu i komentarišu da bi pesma trebalo da bude diskvalifikovana sa Evrovizije. Ja sam snimila pesmu 2017., sada je 2022., a pravila Evrovizije kažu da ne smeš da nastupaš s plagijatom. Španci su takav haos, optužili su je da je plagijatorka - priča Dara i dodaje da će se vremenom utvrditi da li ju je koleginica iz Španije pokrala ili ne.

Bonus video:

02:56

Dara Bubamara ponovo progovorila o ukradenoj pesmi i Evroviziji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.