POSLE 14 GODINA SVE SE KONAČNO MENJA! Završeno suđenje Miroslava Ilića i njegove ljubavnice: Zanemela nakon IZLASKA
Foto: Nemanja Nikolić

PROGOVORILA

POSLE 14 GODINA SVE SE KONAČNO MENJA! Završeno suđenje Miroslava Ilića i njegove ljubavnice: Zanemela nakon IZLASKA

- Tu smo da se završi situacija do kraja. I Devin jedva čeka. Mučno mi je da dolazim, suviše dugo traje - rekla je Mirjana kratko ispred suda.

Objavljeno: 13:44h
1 / 7 Foto: Filip Plavčić

Pevač Miroslav Ilić i njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović danas su imali ročište u Višem sudu u Beogradu, a Mirjana je po izlasku istakla da je pod velikim stresom.

- Kada budemo doneli odluku suda, saopštićemo je. Ne možemo da iznosimo detalje sa suđenja. Postupak je okončan, ne znamo kada će biti doneta konačna odluka. Stranke su bile korektne i odnos je bio korektan, stranke mogu uložiti žalbu ukoliko nisu zadovoljne ishodom - rekao je advokat.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

- Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje sve ovo. Na svakog bi ovo bilo stresno, ne samo na mene. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam - rekla je Mirjana.

Mirjana je pre ulaska istakla da se njoj i Devinu smučilo sve ovo:

- Tu smo da se završi situacija do kraja. I Devin jedva čeka. Mučno mi je da dolazim, suviše dugo traje - rekla je Mirjana kratko ispred suda.

Mirjana Antonović
foto: Nemanja Nikolić

Sin Mirjane Antonović, Devin Antonović, koji je domaćoj javnosti postao poznat kao "vanbračni sin" pevača Miroslava Ilića, što je dobilo i sudski epilog koji još uvek nije rešen, pohvalio se na društvenim mrežama da je "ispunio svoj američki san".

Naime, Devin je kupio luksuznu kuću, a nekretninom se pohvalila i njenogva majka Mirjana.

Ona je objavila fotografije na Fejsbuku, gde je inače aktivna, a zanimljivo je da se kuća nalazi na samoj plaži, s predivnim pogledom koji se naravno pruža na more.

Osim raskošnog izgleda i ogromnog dvorišta, Mirjana je pokazala i unutrašnjost kuće svog sina koja je u belim i sivim tonovima.

U Devinovom novom domu dominiraju visoki plafoni, beli nameštaj, a poseduje i kamin u centralnom delu dnevnog boravka. Takođe se u domu nalazi i nekoliko gitara i kvalitetno ozvučenje, a Mirjana je na fotografijama objavila i svoju prijateljicu, bosansku pevačicu Mersu Miljković, koja im je bila u poseti.

- Moja Mersa u Devinovom dvorištu - napisala je uz objavu i dodala da je pevačica prvi put u Devinovom domu, a takođe se u jednom od komentara pohvalila se da je odmah pored vode i da njen sin zaslužuje još više.

Bonus video:

00:21

MOLEKULI NE LAŽU: Ovako su dokazali da je Miroslav Ilić biološki otac Devina

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.