VREMEPLOV 1966! Pojavila se stara fotografija Verice Rakočević iz školskih dana: PRIVUĆI ĆE VAS NA PRVI POGLED!
Foto: Printscreen Instagram

opa!

VREMEPLOV 1966! Pojavila se stara fotografija Verice Rakočević iz školskih dana: PRIVUĆI ĆE VAS NA PRVI POGLED!

Iznenadiće vas izgled i lepota!

Objavljeno:

Modna kreatorka Verica Rakočević poznata po svojoj vitalnosti i mladalačkom duhu, ostvarila je zavidnu karijeru u svetu mode.

Jedna od najuticajnijih na ovim prostorima i svakako najdugovečnijih u poslu, Verica, zapravo, nije za sebe planirala karijeru modne dizajnerke.

1 / 9 Foto: Ana Paunković

Kako je otkrila, ona je želela da bude spisateljica.

O ovome je obavestila svoje pratioce na Instagramu, a sve uz fotografiju nastalu 1966, kada je Verica završila gimnaziju.

Budući da danas izgleda fantastično, nije teško naslutiti da je lepota nešto sa čime je rođena, ali fotografija iz mladosti svedoči o zaista nesvakidašnjoj lepoti.

- Vremeplov 1966-2022. Maturantkinja Devete gimnazije maštala je o karijeri pisca dok je život imao drugi plan za nju - napisala je Rakočević uz fotku.

Verica Rakočević je jedna od najpoznatijih domaćih modnih kreatora. Ona vrlo vodi računa o svom fizičkom izgledu, a sada je otkrila svoju tajnu. Nedavno se spekulisalo i o njenom razvodu sa 35 godina mlađim, Veljkom Kuzmančevićem, međutim, na kraju se ispostavilo da nema istine u tome da se njih dvoje razilaze. Verica je ponosna baka, a je u intervjuu za jedan magazin izjavila da bi volela da dobije na lutriji i kupi stan u Njujorku kako bi bila bliže svom unuku Nikši.

- Radim od ujutru do uveče i nemam vremena da sedim po kafanama i jedem, a kod kuće da kuvam. Za moju vitku liniju zaslužne su sardine, kažu da su izuzetno zdrave. U to bar ubeđujem Veljka da ne bih kuvala. Takođe, treniram svakog dana. Pomalo uradim ruke, pomalo zadnjicu i noge. Vrlo sam odgovorna i kada je nega lica i tela u pitanju. Mislim da sam najveći korisnik maski. Od mene drogerije profitiraju jer ih kupujem 30 mesečno. Često mi bude neprijatno kada me hvale zbog godina i izgleda, ali nakon što sam nedavno videla kako se nose neki moji vršnjaci, poželela sam samoj sebi da poljubim ruku. I to ne zbog toga, kao, mlada sam i lepa, već zbog energije. Zato što ne hodam i ne mislim kao baba. A jesam baba po godinama. Da ostarimo svi moramo, ne stoji ta koža kao kada smo bili mladi i to je normalno, samo što se ja trudim da u glavi ostanem večno mlada, da ne budem nikome na teretu, sama brinem o sebi i nastavim da trčim kao sad.

Bonus video:

01:00:58

VERICA RAKOČEVIĆ PROGOVORILA O MUŽU: Šokirala izjavom o njegovim navikama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.