EDIN ŠKORIĆ I IVANA NIKOLIĆ LIJU SUZE! (FOTO)
Foto: Kurir

srećne vesti

EDIN ŠKORIĆ I IVANA NIKOLIĆ LIJU SUZE! (FOTO)

Naravno, u crveno-belom dresu, u skladu sa porodičnom tradicijom.

Objavljeno:

Narodna izreka o kladi i iveru koji ne pada daleko potvrdila se još jednom, ovog puta u slučaju Edina Škorića, jednog od naših najboljih odbojkaša svih vremena, koji je 2001. godine sa reprezentacijom Jugoslavije postao evropski šampion.

Iako se odavno povukao sa terena, Edin Škorić i dalje je u prilici da se hvali odbojkaškim podvizima. Naime, sin Aleksa, koga je dobio u braku sa Ivanom Nikolić, krenuo je njegovim stopama, i niže uspehe.

Ivana Nikolić
foto: Instagram

„Danas nema ponosnijeg ćaleta od mene. Sin mi je pozvan u odbojkašku pionirsku reprezentaciju Srbije“, objavio je Edin Škorić prošlog novembra na društvenim mrežama.

Osvajanje zlatne medalje sa Odbojkaškim klubom „Crvena zvezda“ bilo je nova prilika da roditelji Alekse Škorića pokažu koliko su ponosni. Fotografije koje je Ivana objavila na Instagramu dokaz su da je sa bivšim mužem, od koga se razvela još 2009. godine, nastavila da neguje prijateljstvo.

‒ Najjače mi je kad nekome koga tek upoznam zasmeta moj dobar odnos sa bivšom ženom. Važi, mila, zbog tebe ću da prestanem da poštujem ženu koja je majka moje dece ‒ izjavio je jednom prilikom Edin Škorić i takvim stavom oduševio brojne dame.

Inače, i Aleksina tri godine starija sestra Andrea, koja je rođena 2004, podjednako uspešno se bavi odbojkom. Naravno, u crveno-belom dresu, u skladu sa porodičnom tradicijom.

Ivana Nikolić
foto: Instagram

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.