NJENU SVAĐU SA KARLEUŠOM SVI ZNAJU, NIKO NIJE ZNAO DA JE BIVŠI POZNATI MUŽ PODRŽAVA: Od VELIKE LJUBAVI do KRAHA!
Foto: Printscreen Instagram/ivanova_kci

KO BI REKAO...

NJENU SVAĐU SA KARLEUŠOM SVI ZNAJU, NIKO NIJE ZNAO DA JE BIVŠI POZNATI MUŽ PODRŽAVA: Od VELIKE LJUBAVI do KRAHA!

Rastali su se u miru!

Objavljeno:

Edin i Ivana Škorić svojevremeno su nosili titulu najskladnijeg bračnog para na našim prostorima. Dvanaest godina od potpisivanja papira za razvod, Edin i Ivana ponovo imaju titulu, ovoga puta najskladnijih razvedenih supružnika.

Edin Škorić
foto: Printscreen

Naime, kada je Edin Škorić, nekadašnji reprezentativac u odbojci bio na vrhuncu svoje karijere njegovo srce osvojila je manekenka Ivana Nikolić. Njihova ljubavna priča krunisana je rođenjem dvoje dece, ćerke Andree i sina Alekse, pa ipak, posle mnoštvo lepih ispisanih stranica, supružnici su stigli do kraja priče.

Edin i Ivana Škorić 2009. potpisali su papire za razvod, a rastali su se bez teških reči i u najboljem odnosu, a sve u interesu svoje dvoje dece. Iako je svako od njih nastavio da gradi svoj život, među bivšim supružnicima razvilo se snažno prijateljstvo.

Ivana, koju je publika volela i kao voditeljku emisije "City" stopirala je svoju karijeru kako bi svog supruga pratila u stopu, a kada su brak definitivno okončali, nekadašnja voditeljka pojavila se u "Velikom bratu". Njeno učešće u prvom srpskom rijalitiju ostalo je zapamćeno po čuvenoj svađi sa Jelenom Karleušom.

Ivana Škorić
foto: Damir Dervišagić

Nakon učešća u rijalitiju Ivana se povukla iz javnosti, a sa bišim suprugom ipak je ostala u sjajnim odnosima. O njoj je nekadašnji sportista uvek govorio samo najlepše, pruživši joj potpunu podršku.

‒ Sa Ivanom imam dvoje dece, ona je divna majka i divan čovek, i ne postoji nijedan razlog da ne budemo u sjajnim odnosima. I deci to mnogo znači jer rastu u normalnom okruženju – rekao je nedavno Edin Škorić na televiziji „K1“, a sada je ponovo pokazao kolika je podrška Ivani.

Naime, svojom objavom na "Twitteru" Edin je dao Ivani beskrajnu podršku, zbog uspeha koji je postigla trčeći još jedan maraton u nizu.

― Znate ko je totalni car? Moja bivša žena! Upravo je prošla kroz cilj njujorškog maratona za 4 sata i 45 minuta. Žena koja do pre par godina nije potrčala. Odlučila, bila dosledna i uspela. Bravo, Ivana! Svaka čast! Naklon do poda! - napisao je Edin i zaslužio "odlikovanje" za najboljeg bivšeg muža.

Ivana je naime zbog zdravstvenog problema pre nekoliko godina počela da trči, a kako je sama nedavno izjavila, ljubav prema sportu postala je velika.

‒ Zbog jednog zdravstvenog problema preporučili su mi da trčim, pa sam počela i ‒ zavolela sam ga - bila je iskrena ona.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.