KAJA SE UDAJE 4.PUT: Pevačica maznula OPASNO DOBROG FUDBALERA, pokupovali i VILE svuda po EVROPI!
Kaja Ostojić, Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

šok

KAJA SE UDAJE 4.PUT: Pevačica maznula OPASNO DOBROG FUDBALERA, pokupovali i VILE svuda po EVROPI!

Kaja je bila zabrinuta da li će Mateo pristati da kupe taj stan, jer je koštao 1.250.000 evra

Objavljeno:

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović žive u stanu u Amjenu u Francuskoj koji su platili 1.250.000 evra, a par je kupio i kuću na Kosmaju od 350.000 evra, koju će iznajmljivati.

Katarina Kaja Ostojić (38) i Mateo Pavlović (31) iskeširali su 1.600.000 evra za dve nekretnine. Pevačica i hrvatski fudbaler potrošili su ušteđevinu na stan u Amjenu u Francuskoj, koji su platili 1.250.000 evra, a kupili su i kuću na Kosmaju od 350.000 evra!

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

- Kaja i Mateo već tri godine žive u Francuskoj, gde on igra fudbal. Prošle godine preselili su se u Amjen, mali grad nadomak Pariza, gde je Mateo potpisao ugovor sa istoimenim klubom. I odmah su rešili da se tu skuće! Kaja je dugo razgledala stanove i tek nedavno je našla pravi. Rekla mi je da se zaljubila u jednu zgradu iz 18. veka, koja liči na dvorac. Odmah je Mateu rekla da tu želi da živi - započinje priču izvor blizak paru.

Kaja je bila zabrinuta da li će Mateo pristati da kupe taj stan, jer je koštao 1.250.000 evra. Međutim, on dobro zarađuje i to mu nije bio nikakav problem!

- Kaja se oduševila kad joj je Mateo rekao da se pakuje. On je iskeširao pare za stan, a ona je rešila da ga opremi svojim novcem. Već je za to "pukla" više od 100.000 evra - priča naš izvor.

Kaja Ostojić došla je u Srbiju da bi potpisala ugovor o kupovini kuće na Kosmaju, ali i da bi podržala drugaricu Dijanu Radonjić, koja je preksinoć otvorila salon lepote u Beogradu. Ona je već danas spakovala kofere i vratila se u Francusku.

- Konačno sam izronila iz kutija i kesa, pa sam rešila da napravim prvu sličicu ispred svoje nove zgrade. Nakon dva meseca uređivanja stana, konačno je sve skockano. Da ste me samo videli kako šrafim i montiram, bili biste ponosni na mene - napisala je Kaja.

1 / 7 Foto: Instagram

Pevačica je rekla da je oduvek maštala o životu u Francuskoj.

- Imali smo sreću da uzmemo stan u impozantnoj građevini iz 18. veka. Presrećna sam što živim u tako divnoj zgradi - kaže Kaja.

Ona potvrđuje i saznanje da je kupila kuću s bazenom na Kosmaju, ali kaže da tu neće živeti.

- Neću se tu useliti. Prethodnih godina sam vredno radila, pa sam došla na ideju da pokrenem biznis. Iznajmljivaću tu kuću nadomak Beograda - kaže Ostojićeva.

Kaja i Mateo planiraju svadbu na leto! To će biti pevačicin četvrti brak. Ona se sa 19 godina udala za Nikolu Dragojlovića i dobila ćerku Nikolinu. Potom se, 2009. godine, venčala s košarkašem Urošen Duvnjakom, a razvela se već krajem 2010. Tokom snimanja programa "Operacija trijumf" 2011. upoznala je svetski slavnog di-džeja Džuniora Džeka. Venčali su se 2014, a posle pet godina su se razveli.

Bonus video:

00:13

Kaja Ostojić na meti prozivki: Pevačica bez ovoga ne može, ljudi osuli paljbu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.