KAJINA PRELEPA ĆERKA UPUTILA MAJCI OVE REČI KOJE SLAMAJU SRCA: Njihov put nije bio lak! (FOTO)
Kaja Ostojić, Foto: Instagram printscreen

porodični album

KAJINA PRELEPA ĆERKA UPUTILA MAJCI OVE REČI KOJE SLAMAJU SRCA: Njihov put nije bio lak! (FOTO)

Ćerka Kaje Ostojić majci uputila nežnu poruku

Objavljeno:

Ćerka Kaje Ostojić, prelepa Nikolina, rodila se kao plod ljubavi dvoje mladih ljudi. Ocu svoje ćerke, Nikoli Dragojloviću, Kaja je rekla "da" u devetnaestoj godini svog života, a ubrzo zatim na svet je došla i njena najbolja drugarica Nikolina.

1 / 12 Foto: Instagram

Kako se u ulozi majke ostvarila jako mlada, Kaja se ipak trudila da svojoj ćerki bude najbolja mama na svetu. Posvećeno je radila kako devojčici ništa ne bi falilo, bila joj je oslonac i podrška, a kako je Nikolina rasla, njih dve razvile su odnos najboljih drugarica.

Kako Nikolinin otac nije bio prisutan tokom njenog odrastanja, devojčica je u majci videla i prijatelja i autoritet. Od nje je nasledila lepotu, talenat za pevanje i dostojanstveno držanje. Ipak, od svega što ćerka Kaje Ostojić najviše oseća prema svojoj majci, izdvaja se zahvalnost.

U prilog tome svedoči fotografija iz Nikolininog detinjstva, koju je na "Instagramu" objavila uz dirljivu poruku upućenu majci: " Sve što sam, jesam zbog tebe!".

Na pomenutoj fotografiji staroj više od 18 godina, Kaja ima plavu kosu i izgleda drugačije nego sad, pa ipak, ono što je ostalo ne promenjeno je široki osmeh na njenom licu.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.