SKINULA SE KAJA OSTOJIĆ! Krupan KADAR na zanosnoj pozadini, a preko intimnog dela TRAČICA, UH! (FOTO)
Kaja, Foto: Instagram printscreen

mačka

SKINULA SE KAJA OSTOJIĆ! Krupan KADAR na zanosnoj pozadini, a preko intimnog dela TRAČICA, UH! (FOTO)

Kaja je otišla na poznatu plažu i zapalila sve!

Objavljeno: 11:54h

Pevačica Katarina Kaja Ostojić iskoristila je prve dane februara da otputuje na sever Francuske, i tako pobegne iz Beogradske svakodnevice.

Pevačica je otišla na poznatu plažu, a provokativnom fotografijom iz hotelske sobe napravila je opštu pemtnju na društvenim mrežama.

Kaja Ostojić
foto: Instagram

Naime, Kaja je pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala izvajano telo na kojem bi joj pozavidele mnoge žene.

"Ko bi rekao da je napolju 3 stepena?", napisala je Kaja, a onda su usledili komentari ispod njene objave gde ističe zadnjicu.

"Kad vidim tebe takvu meni je 33 stepena", "Je l' ovo dozvoljeno?", "Pališ", "Uživo si još bolja", samo su neke od pohvala za pevačicu.

1 / 9 Foto: Instagram printscreen

Pevačica Katarina Kaja Ostojić već neko vreme živi sa svojim izabranikom Mateom Pavlovićem u Francuskoj, gde su sada zakupili stan u jednom posebnom kvartu, u malenom gradiću nadomak Pariza.

Zgrada u kojoj se nalazi njihovo novo ljubavno gnezdo ima viševekovnu tradiciju i datira čak iz 18. veka, te je u to vreme bila mesto stanovanja vojske. Međutim, vremenom je rekonstruisana u stambenu zgradu, a zbog svoje estetike podseća na pravi dvorac.

Kaja se odmah pohvalila na svom Instagramu novim kvartom, te ne čudi zbog čega su ona i Mateo lako odabrali da baš ovde nastave svoj zajednički život u Francuskoj, piše Blic.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/kaya_ostojic

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.