JELENA NE MOŽE NI DA NASLUTI! Novak Đoković UHVAĆEN SA SRPSKOM PEVAČICOM? Načinio je 1 korak, ne želi više da čeka!
Foto: Profimedia

šok

JELENA NE MOŽE NI DA NASLUTI! Novak Đoković UHVAĆEN SA SRPSKOM PEVAČICOM? Načinio je 1 korak, ne želi više da čeka!

Mnogi se pitaju, kako Novakova supruga Jelena reaguje kada Novak navodno provodi vreme sa drugim pripadnicama lepšeg pola.

Objavljeno: 16:28h

Novak Đoković i Milica Pavlović, nedavno su u jednom elitnom beogradskom naselju, gde Novak boravi i stanuje kada je u Beogradu, navodno zajedno ručali u restoranu Saše Kovačevića.

Naime, nakon što je popularna "senorita" ispričala javno da je sanjala našeg tenisera, kako se navodi, on ju je zapratio na "Instagramu" , gde prati svega preko 1000 ljudi a njega 10 miliona. Međutim, prema pisanju štampe, navodno je usledilo i viđenje.

Novak Đoković
foto: Printscreen/Youtube/RTS Prikazuje

- Milica je komšija sa Đokovićima u novobeogradskom naselju. Jednom su se slučajno našli zajedno u restoranu kod pevača Saše Kovačevića i tad su se upoznali. To, međutim, nije bio njihov jedini susret. Otad, kad god bi se sreli, otišli bi na piće, a jednom su bili i na ručku - priča izvor za pomenuti medij.

Mnogi se pitaju, kako Novakova supruga Jelena reaguje kada Novak navodno provodi vreme sa drugim pripadnicama lepšeg pola, a šta se zapravo dogodilo između Milice i Novaka, te da li se samo slučajno sreli, ostaje vreme da pokaže.

Podsetimo, Novak takođe na Instagramu prati i hrvatsku pop zvezdu Severinu Vučković, kao i Aleksandru Prijović, koja često peva na njegovim privatnim proslavama.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

02:54

Đorđe Đoković intervju za Kurir

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.