BITNI PREOKRETI U PORODICI ROKVIĆ KOJI ĆE IM PROMENITI ŽIVOT: Marinko je MRTAV i odluka je DONESENA u momentu!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

promena!

BITNI PREOKRETI U PORODICI ROKVIĆ KOJI ĆE IM PROMENITI ŽIVOT: Marinko je MRTAV i odluka je DONESENA u momentu!

Ovo će pkrenuti mnogo komentara!

Objavljeno: 13:38h

Odluka Nikole Rokvića, koju je nedavno doneo, pokazuje koliko je pevač human, te se odlučio na potez, na kojem mu svi čestitaju.

Naime, nakon velikog gubitka i smrti oca Marinka, koji je preminuo 6. novembra prošle godine, Nikola i čitava porodica se oporavljaju, ali je pevač odlučio da učini dobro delo i to u rodnom mestu svog oca.

Nikola Rokvić, Marinko Rokvić
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ANA PAUNKOVIĆ

Pevač Nikola Rokvić ranije je imao veliku želju da se zamonaši, međutim kako sad ističe trenutno nema to u planu.

Naime, Nikola je rešio da progovori o tome, te istakao da mu trenutno nije u planu da se zamonaši, ali da je razmišljao o tome i da se nikad ne zna gde će ga život odvesti.

- Izašli su naslovi kako idem u monaštvo, ali to nije tačno. Razmišljao sam o tome, ali možda jednog dana, nikad ne znamo šta nas čeka. Naravno, moja Bojana podržava mene za svaku moju odluku, mi smo slobodni ljudi. Šta god ja budem poželeo u svom životu, ona će mene podržati, kao i ja nju - rekao je Rokvić u emisiji "Premijera - Vikend specijal", pa nastavio o odnosu sa suprugom:

- To stiskanje i na silu držanje osobe može samo da dovede do nekih loših stvari, tako da dokle god se mi razumemo i dokle god možemo razgovorom da rešimo probleme, to je ispravan put.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen Instagram/nikolarokvic

U znak sećanja na legendu, Rokvić je sada obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama, da prodaje nalog na "Tviteru" , a novac koji prikupi iskoristiće za izgradnju puta do crkve u rodnom mestu Marinka Rokvića.

- Prodajem Twitter profil, dao bih novac za izradu puta do crkve i rodnom mestu moga oca Marinka u Bosanskom Petrovcu. Ako ima zainteresovanih javite se! Ne znam ni kolika je realna cena profila, ako ima stručnjaka neka pomognu sa informacijama. Hvala! - napisao je pevač na "Instagramu" i svi mu aplaudiraju.

1 / 8 Foto: Instagram

Bonus video:

01:30:18

SCENIRANJE 07.11.2021. MARINKO ROKVIC

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.