MISTERIJA NESTANKA KUMA NOVAKA I JELENE IZ NJIHOVOG ŽIVOTA: Nekada nerazdvojni drugovi sada ni na slikama zajedno!
Foto: Starsport©

opa!

MISTERIJA NESTANKA KUMA NOVAKA I JELENE IZ NJIHOVOG ŽIVOTA: Nekada nerazdvojni drugovi sada ni na slikama zajedno!

Kum Novaka Đokovića nije na vidiku.

Objavljeno: 21:33h

Kum Novaka Đokovića, Mark Stilitano, kojeg je teniser odabrao za venčanje sa Jelenom 2014. godine na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, kako se čini već duži vremenski period ne postoji u javnosti.

1 / 5 Foto: Instagram/djokernole

Novak i Mark veliki su prijatelji, o čemu svedoči i činjenica da su kumovi, kao i brojne objave koje su kružile prethodnih godina, te su se sada mnogi zapitali da li je nešto pošlo po zlu, budući da njih dvojica nisu u skorije vreme viđeni zajedno.

Takođe, Mark je poznat i kao bivši dečko Ane Ivanović, a iako se oprobao u tenisu, ipak je odlučio da se posveti biznisu, a sebe označava, barem na „Instagramu“ , kao preduzetnika, koji se bavi nekretninama u Monaku.

Nekada nerazdvojne drugove, Novaka i njegovog kuma, ne možemo videti na fotografijama u poslednje vreme, a poslednja objava koju je naš šampion „lajkovao“ Marku je iz 2020. godine, dok su prošle, 2021. godine, letovali zajedno a od tada njihovi susreti misterija su za javnost.

Ipak, Mark nije toliko aktivan na mrežama, a takođe se oženio i dobio dete, te je sasvim izvesno da zbog novih obaveza ne stiže da se vidi sa dugogodišnjim prijateljem ili jednostavno ne objavaljuju svoje susrete javno, već čuvaju privatnost i prijateljstvo samo za sebe.

Bonus video:

02:54

OVAKO SU DOČEKALI ĐOKOVIĆA NAKON TRIJUMFA U DUBAIJU! Novak prišao navijačima, a ono što je uradio ih je TOTALNO RASPAMETILO

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.