NIKOLA ROKVIĆ HITNO PREKINUO NASTUP: "Zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pevanje!"
Nikola Rokvić, Foto: Dragana Udovičić

DRAMA U MOSTARU

NIKOLA ROKVIĆ HITNO PREKINUO NASTUP: "Zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pevanje!"

Oglasio se

Objavljeno:

Pevač Nikola Rokvić se oglasio i otkrio da je prekinuo sinoć nastup u Mostaru. Kako je naveo na svom Instagramu zbog opšte sigurnosti morao je da prekine dugoočekivan nastup koji je danima najavljivao na toj društvenoj mreži.

1 / 5 Foto: Instagram

- Jako mi je žao što sam sinoć morao da prekinem dugoočekivan nastup u Mostaru, na žalost zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pevanje. Nadam se skorijem druženju sa mojom publikom - napisao je Rokvić na svom Instagramu, dok su se komentari podrške nizali:

- Ja sam iz Mostara i ne mogu verovati da se ovako nešto dogodilo pogotovo Nikoli koji je ovde uvek rado viđen gost. Nadam se da grupa imbecila i budala neće pokvariti uzajamno poštovanje između većine građana Mostara i porodice Rokvić. Ne znam gde je bio nastup ali ubuduće malo bolje razmisli i nastupaj tamo gde znaš da te publika voli i iščekuje - jedan je od komentara na objavu pevača.

Pevač nije otkrio tačan razlog otkazivanja koncerta, ali je jasno da se incident dogodio od strane publike.

Bonus video:

00:20

NE MOŽEŠ TO VIŠE DA MI RADIŠ: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorela i počela da URLA! Svi se pitaju kako je PROŠAO posle!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.