DA SE ČOVEK NAJEŽI! Marinko je PRED SMRT ispunjavao SVOJ VELIKI SAN ali i ISPOVEDIO: Otkriveni detalji BITNOG ČINA
Marinko, Foto: Marina Lopičić

OTKRIVENO

DA SE ČOVEK NAJEŽI! Marinko je PRED SMRT ispunjavao SVOJ VELIKI SAN ali i ISPOVEDIO: Otkriveni detalji BITNOG ČINA

Malo ko zna ovo...

Objavljeno: 21:07h

Legendarni pevač Marinko Rokvić napustio nas je pre nekoliko meseci posle duge borbe sa rakom pankreasa. Članovi porodice nisu se odvajali od njega, nadajući se da će iz te bitke izaći kao pobednik, ali bolest je, nažalost, bila jača.

1 / 5 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ANA PAUNKOVIĆ

Uz Marinka je sve vreme bila i supruga Slavica. Zajedno su proveli više od 36 godina, zajedno su ostali do njegovog poslednjeg daha.

Nikola Rokvić otkrio je da su njegovi roditelji obnovili zavete pred Bogom tri meseca pre nego što je pevač preminuo.

Slavica Rokvić
foto: Printscreen

‒ Bolest je šansa da čovek duhovno ojača i da se pripremi za ono gde svi jednog dana treba da odemo. Moj otac se životno ispovedio, tri meseca pred odlazak on i majka venčali su se u crkvi, izmirio se sa svim ljudima… Medicina nema odgovor na kancer pankreasa, ali on se duhovno preporodio. Bio sam zapanjen njegovom hrabrošću. Ako smo hrišćani, onda verujemo u večni život, pa zato ja verujem da se on odlaskom rodio - rekao je Nikola za Hello.

Podsetimo, sinovi Marinka Rokvića, Nikola, Marko i Dario pre dva meseca okupili su se na Novom bežanijskom groblju povodom 40 dana od smrti svog oca Marinka Rokvića. Dok su četiri popa držala opelo, Rokvići su se pomolili za pokoj duše pevača, koji je preminuo 6. novembra posle borbe sa rakom.

Nikola priča da je njegov otac znao da će umreti, ali da nijednom nije zakukao.

- Godinu dana smo se borili zajedno s Marinkom protiv bolesti. Znali smo da su male šanse da preživi, ali smo se nadali čudu, jer je oduvek bio snažan. Ponosan sam na njega zbog svega što je postigao, a najponosniji sam kako se nosio sa rakom poslednjih godinu dana. Nijednom nije zaplakao! To je izraz čojstva, koje je veće od junaštva! Zaštitio nas je od svoje patnje i bola, ne govoreći nam koliko mu je teško - kazao je pevač tada za medije, pored kog je sve vreme bila supruga Bojana Barović.

Bonus video:

SCENIRANJE 07.11.2021. MARINKO ROKVIC
01:30:18

SCENIRANJE 07.11.2021. MARINKO ROKVIC

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media