EVO U KAKVOM STANJU I SA KIM JE UHVAĆENA LEPA BRENA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

uživale

EVO U KAKVOM STANJU I SA KIM JE UHVAĆENA LEPA BRENA! (FOTO)

Objavljeno:

Lepa Brena uživala je u društvu svojih drugarica na predstavi "Hotel 88", u jednom beogradskom hotelu. Njoj su društvo pravile i njene prijateljice i koleginice, pevačica Sanja Đorđević i Kata Tomović, kao i devojka koja je deo Brenine prateće muzičke grupe na nastupima.

Drugarice su prvo večerale u restoranu hotela u kome se predstava i održala. Prve su u salu ušle Sanja i još dve žene, a na kraju se pojavila i Brena, čiji je ulazak u salu izazvao oduševljenje prisutnih. One su sele u prvi red, a koliko im se predstava dopala svedoči i činjenica da su se sve vreme smejale i uživale u komičnim scenama koje su publici priredili glumci Jelisaveta Orašanin Teodosić, Vladimir Aleksić, Tamara Krcunović i Milan Marić.

Brena i Sanja su nekoliko puta snimale delove predstave koji su im bili posebno zanimljivi, a koliko je pevačici prijalo žensko veče videlo se i po tome što su se pohvalile objavom na Instagramu uz široki osmeh.

Lepa Brena
foto: Instagram

Brena je nedavno progovorila i o nasilju nad ženama i otkrila da se veoma interesuje za ovu temu:

- Upućena sam u slučajeve nasilja nad ženama, a pomno pratim tu priču i na svetskom nivou. Volela bih da se društvo ozbiljno pozabavi temom zlostavljanja žena, dece, kao i pedofilijom. Mislim da bi trebalo zakonom mnogo strože kažnjavati takva dela. Takođe, javne ličnosti, ali i svi ljudi treba da daju podršku žrtvama nasilja. Svi koji su ikada doživljavali zlostavljanje treba da istupe i da otvoreno govore o svom problemu, da se oglase. Mislim da ne postoji ženska osoba koja nije zlostavljana na bilo kakav način - rekla je pevačica.

- Jedina razlika je ta što je ranije žene bilo sramota i strah da tu kažu. Takođe veoma je prisutna i osuda naroda, mnogi postavljaju pitanje zašto niste ranije to rekli. Pa možda pre 30 godina nisam imala hrabrosti, podršku javnosti… Danas bi to trebalo da bude drugačije - rekla je Brena.

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

00:06

Lepa brena uživa u Majamiju sa filipovom majkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.