LEPA BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ RATUJU KAO "RUSIJA I UKRAJINA"? Otkrivena prava ISTINA!
Foto: Printscreen Instagram

šok

LEPA BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ RATUJU KAO "RUSIJA I UKRAJINA"? Otkrivena prava ISTINA!

Pobedu je ni manje ni više izvojevala na sudu, nakon čega se i oglasila na društvenim mrežama

Objavljeno:

Pevačice Dragana Mirković i Lepa Brena su svojevremeno bile deo izdavačke kuće ''ZAM'' i imale su istog menadžera Raku Đokića, a kako su obe postale velike folk zvezde, neretko se govorilo o njihovom rivalstvu.

Naime, Dragana Mirković je odlučila da više ne ćuti na tu temu, te je otkrila o čemu se zapravo radi.

- Pokušali su da nas različitim pričama i podmetanjima posvađaju, ali to im nije pošlo za rukom. Brenino i moje prijateljstvo nikad nije bilo uslovljeno time koliko se viđamo, već emocijom koju imamo jedna prema drugoj. Zrele smo i znamo da pravi prijatelji ne moraju uvek da budu tu, ali su uz vas kada vam to zaista treba. Tako je i kod nas dve. Ne viđamo se i ne čujemo svakodnevno, već povremeno. Kad god možemo, vidimo se, nije bitno koja država ili grad su u pitanju - priča Dragana.

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić, © ATA Images

Dragana Mirković dugi niz godina važi za jednu od najpopularnijih pevačica, a njeno priznanje da nikada nije želela da se bavi muzikom, šokiralo je sve.

Dragana je aktivna na društvenim mrežama, a danas se oglasila na svom Instagramu i otkrila da su njeno ime iskoristili za prevaru.

Podsećanja radi, nedavno je čuvena pevačica je izvojevala pobedu, posle mnogo dana borbe i želje da se njen rad i trud prepoznaju širom sveta.

Pobedu je ni manje ni više izvojevala na sudu, nakon čega se i oglasila na društvenim mrežama.

Naime, pravda je konačno pobedila, pa je Dragani zakonskim putem vraćen njen zvanični Jutjub kanal, povodom čega se pohvalila na Instagramu.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

- Pravda je spora, ali dostižna. Zakonskim putem mi je vraćen zvanični Jutjub kanal, pa nastavljamo druženje i na toj platformi i slušamo - napisala je oduševljeno Dragana Mirković.

Bonus video:

00:11

Evo kako se provodi Dragana Mirković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.