OVO JE NJEN REŽIM! KAĆA GRUJIĆ NAKON POROĐAJA SMRŠALA ČAK 14 kg: Otkrila kako je to uspela!
Katarina Grujić, Foto: Instagramprintscreen/katarinagrujic.doll

karakter

OVO JE NJEN REŽIM! KAĆA GRUJIĆ NAKON POROĐAJA SMRŠALA ČAK 14 kg: Otkrila kako je to uspela!

Pevačica otkrila tajnu vitke linije

Objavljeno:

Pevačica Katarina Grujić pre tri meseca postala je majka devojčice Katje, koju je dobila sa fudbalerom Markom Gobeljićem, ali po njenom trenutnom izgledu ne biste rekli da je uopšte bila trudna.

Naime, pevačica je vrlo brzo nakon porođaja počela da trenira i smršala već 14 kilograma, a sada je otkrila kako je to uspela.

– Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram – rekla je Katarina.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Ubacila sam i treninge minimum tri puta nedeljno, ali i masaže radi otklanjanja celulita. Nisam pobornik lasera i odlaženja pod nož, već rešavam probleme samo prirodnim putem- bila je iskrena pjevačica.

– Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat – objasnila je Kaća.

Bonus video:

02:50

KATARINA GRUJIĆ OTKRILA TAJNU BRZOG MRŠAVLJENJA POSLE POROĐAJA

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.