TANJU SAVIĆ OVAKVU NIKADA NISTE DO SADA VIDELI: Kakav je ovo stajling? Pevačica uslikanu u izdanju KOD MENE SVE IDE
Tanja Savić, Foto: Instagram

ŠOK

TANJU SAVIĆ OVAKVU NIKADA NISTE DO SADA VIDELI: Kakav je ovo stajling? Pevačica uslikanu u izdanju KOD MENE SVE IDE

Pored Tanje Savić, na beogradskom aerodromu juče su građani imali priliku da vide i Acu Lukasa

Objavljeno: 22:36h

Pevačica Tanja Savić uslikana je juče na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", kada se vraćala sa nastupa koji je proteklog vikenda imala u Dizeldorfu. Pored Tanje, u Beograd je juče sletelo još nekoliko njenih kolega.

Tanja je na sebi imala trenerku, preko koje je nosila kaput sa detaljima od krzna, a kada je po izlasku iz aerodromske zgrade ugledala paparace počela je da se krije na sve načine.

Stavila je masku, naočare za sunce, ali je i rukom prekrivala lice kako je fotografi ne bi uslikali bez šminke.

Pored Tanje Savić, na beogradskom aerodromu juče su građani imali priliku da vide i Acu Lukasa, kao i bračni par Vesnu i Đoleta Đoganija.

1 / 8 Foto: Instagram

Vesna i Đole bili su u opuštenom izdanju, u farmerkama, patikama i duksevima, a Lukasu se dogodio "peh" kada je hteo da plati parking, a novac mu je ispao iz ruke.

Nedavno je voditelj Ognjen Amidžić otkrio je detalje svoje emisije, kako bira goste i osmišlja koncept šou-programa. Prokomentarisao je i skorašnji skandal koji se dogodio, kada je pevačica Tanja Savić iznenada napustila studio.

- Nikad nisam pridavao pažnju tome šta će neko reći. Sa druge strane, kao autor i voditelj najgledanije tok-šou emisije koja traje uspešno već četrnaest sezona, očigledno je da radim dobar posao. Rejting i šer emisije Amidži šou dovoljan su pokazatelj, pa mi je samim tim zaista glupo da se pravdam nekoj manjini koja će uvek naći zamerku, pa sve i da dovedem Bijonse, kaže Ognjen kome ne pada na pamet da se bilo kome pravda i iznosi razloge zašto zove starlete, jutjubere i slične u svoju emisiju.

Bonus video:

02:53

TANJA SAVIĆ PRVI PUT OTKRILA ZAŠTO JE NAPUSTILA OGNJENOVU EMISIJU: Amidžić je najveći KRIVAC!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.