JOVANA JEREMIĆ IZREŠETALA TANJU SAVIĆ! Razotkrila I PRAVU ISTINU O SKANDALU SA OGNJENOM AMIDŽIĆEM!
Foto: Printscreen Ami G Show

ŠOK

JOVANA JEREMIĆ IZREŠETALA TANJU SAVIĆ! Razotkrila I PRAVU ISTINU O SKANDALU SA OGNJENOM AMIDŽIĆEM!

- Ona nikakav dogovor nije imala, Ognjen ne pravi dogovore sa gostima, nego zove u emisiju i pravi dobar štimung u emisiji.

Objavljeno:

Tanja Savić sinoć je nastupala u poznatom prestoničkom klubu, a tom prilikom je okupljenim medijima otkrila sve o čemu javnost bruji poslednjih nedelja.

Pravi skandal je nedavno izbio na domaćoj sceni, kada je Tanja demonstrativno napustila emisiju Ognjena Amidžića, jer je pored nje gošća bila i popularna voditeljka Jovana Jeremić. O njihovom sukobu se dosta pisalo i spekulisalo, a Tanja je konačno objasnila koji je razlog njenog napuštanja emisije, i koga smatra krivim za to.

Tanja Savić
foto: PRINTSCREEN/AMI DŽI ŠOU

- Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam želela sa njom da sedim sa njom u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste - zaključila je Tanja Savić pred kamerama.

- Nemoj samo da mi Tanja Savić priča o inteligenciji. Neko ko je pokazao da je životno neinteligentan i neškolovan, neobrazovan u svakom smislu, neko ko je nesiguran u sebe, ko izigrava dežurnu budalu po medijima, neko kome je najveći domet da ga povežu sa političarem. To je Tanja Savić. To je bila najgledanija emisija u sezoni, umesto da je iskoristila taj prostor koji joj je dat, ona je otišla jer nije mogla da istrpi dominaciju inteligentnih i školovanih ljudi u emisiji. Ja sam kraljica, i to je njen poraz - započela je Jovana vrlo oštro, a onda se osvrnula na to što je Savićeva istakla da je sa voditeljem imala dogovor o tome ko će se pored nje naći u emisiji.

- Ona nikakav dogovor nije imala, Ognjen ne pravi dogovore sa gostima, nego zove u emisiju i pravi dobar štimung u emisiji. Tanja, ako je navikla da pravi dogovore sa voditeljima da bi došla do izražaja u nekoj emisiji, onda ne treba da bude javna ličnost. Suma sumarum, o inteligenciji ne može da priča Tanja Savić, koja je svojim dosadašnjim životom, radom i izjavama pokazala da je glupa kao noć. Nije završila tri razreda osnovne škole, tako da meni o inteligenciji može da priča samo neko ko je inteligentniji i obrazovaniji od mene. Tanja je i glupa i neobrazovana - zaključila je Jovana.

1 / 6 Foto: PRINTSCREEN/PINK

Bonus video:

00:12

Tanja Savić gazi po parama: Šuške pljušte na njenom nastupu!

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.