OGNJEN AMIDŽIĆ SE OBRUŠIO NA TANJU SAVIĆ: Nećete verovati kako ju je PONIZIO!
Foto: © ATA Images

ŠOK

OGNJEN AMIDŽIĆ SE OBRUŠIO NA TANJU SAVIĆ: Nećete verovati kako ju je PONIZIO!

- Kao što sam rekao, mene to lično ne pogađa jer sam pre svega profesionalac, ali nije u redu da se na taj način pravi priča u medijima i forsira nešto imaginarno.

Objavljeno:

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je detalje svoje emisije, kako bira goste i osmišlja koncept šou-programa. Prokomentarisao je i nedavni skandal koji se dogodio, kada je pevačica Tanja Savić iznenada napustila studio.

- Nikad nisam pridavao pažnju tome šta će neko reći. Sa druge strane, kao autor i voditelj najgledanije tok-šou emisije koja traje uspešno već četrnaest sezona, očigledno je da radim dobar posao. Rejting i šer emisije Amidži šou dovoljan su pokazatelj, pa mi je samim tim zaista glupo da se pravdam nekoj manjini koja će uvek naći zamerku, pa sve i da dovedem Bijonse, kaže Ognjen kome ne pada na pamet da se bilo kome pravda i iznosi razloge zašto zove starlete, jutjubere i slične u svoju emisiju.

1 / 6 Foto: PRINTSCREEN/AMI DŽI ŠOU

Otkrio je da se nije čuo sa Tanjom Savić nakon skandala.

- Nismo se čuli i ne vidim razlog. Tanja nije ispala profesionalna, prvenstveno prema meni, a onda i prema ostalim gostima koji su sedeli u studiju. Svako ima pravo da svoju karijeru gradi onako kako želi, ali neke stvari prosto nisu na mestu.

- Kao što sam rekao, mene to lično ne pogađa jer sam pre svega profesionalac, ali nije u redu da se na taj način pravi priča u medijima i forsira nešto imaginarno. Ako neko ima problem sa određenim gostom kojeg je moj tim pozvao u emisiju, uvek može da mi kaže, pa se dogovorimo da pomerimo gostovanje. Ovako su mi te situacije smešne.

- Trudim se da u svoju emisiju dovodim ljude koji su pre svega interesantni medijima, TV publici i one koji imaju nešto da kažu u datom trenutku. Uvek su tu, pored aktuelnih tema i neke igrice koje mi imamo u emisiji, pa se nekad desi da se možda neko naljuti zbog pitanja koje mu postavim… Ima tu nekoliko imena koja sigurno više neću zvati u emisiju, ali ne bih da detaljišem! Sami će se prepoznati - rekao je Ognjen za "Star".

Ognjen Amidžić
foto: Nikola Anđić

Bonus video:

00:12

Tanja Savić gazi po parama: Šuške pljušte na njenom nastupu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.