(FOTO 18+) KARLEUŠA I DUŠKO SE USLIKALI NAKON INTIMNOG ČINA!? Dokaz ISPLIVAO, fudbaler IZMOREN nakon žustre akcije!
Foto: Printscreen Instagram

after

(FOTO 18+) KARLEUŠA I DUŠKO SE USLIKALI NAKON INTIMNOG ČINA!? Dokaz ISPLIVAO, fudbaler IZMOREN nakon žustre akcije!

Pevačica sa svojim suprugom u Dubaiju proslavlja 10 godina veze, a sudeći po ovoj fotografiji, njih dvoje baš slave kako valja

Objavljeno:

Jelena Karleuša, kao jedna od najtraktivnijih žena na našoj sceni, oduvek je privlačila mnogo pažnje pripadnika jačeg pola, pa se mnogi pitaju čime je to baš mladi fudbaler uspeo da osvoji njeno srce i učini je svojom suprugom i majkom svoje dece. Pevačica je jednom prilikom otkrila kako mu je to pošlo za rukom.

- Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - ispričala je svojevremeno pevačica.

1 / 9 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler pre nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

- Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja - rekla je jednom Jelena.

- Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić

U prilog njihove ljubavi, Jelena i Duško su pre nekoliko godina, za desetogodišnjicu veze otišli su u Dubai što smo tada ispratili na divinom Instagram profilu.

Duško je bio evidentno umoran, nakon, pretpostavljamo, žustre akcije u krevetu sudeći po tome što su bez odeće, u spavaćoj sobi.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.