DUŠKO TOŠIĆ SE PROVODIO SA KARLEUŠINOM LJUTOM SUPARNICOM: Au, kakav nizak UDARAC, skandal neviđenih razmera! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

šok

DUŠKO TOŠIĆ SE PROVODIO SA KARLEUŠINOM LJUTOM SUPARNICOM: Au, kakav nizak UDARAC, skandal neviđenih razmera! (FOTO)

Mnogi su nakon emisije spekulisali da će razdor između, navodno, zavađenih koleginica postati još veći.

Objavljeno:

Pojavljivanje Duška Tošića u kvizu "Ja volim Srbiju" , koji se emituje na RTS-u, nije prošlo nezapaženo. Naime, nedavno bivši fudbaler učestvovao je u pomenutom kvizu, a našao se rame uz rame sa koleginicom svoje supruge, sa kojom ona, kako se pisalo, već nekoliko godina ne govori.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/duskotosic/karleusastar

U pitanju je pevačica Rada Manojlović sa kojom je Tošić učestvovao u ovoj emisiji, a svojevremeno, kako se piše, njih dve prestale su da govore, iako su imale prethodno dobru komunikaciju. Nakon podrške koju su pružale jedna drugoj, navodni razlog razdora bilo je to što su Jelena i Rada obukle isti kombinezon, za koji je Manojlovićeva kasnije prokometarisala da je nosila i pre svoje koleginice i pre Kim Kardašijan, što joj je diva, prema pisanju pomenutog portala, zamerila.

Duško Tošić
foto: Printscreen RTS

Mnogi su nakon emisije spekulisali da će razdor između, navodno, zavađenih koleginica postati još veći, a nije poznato da li Jelena zamera suprugu, koji se sudeći po fotografijama iz emisije, lepo zabavljao sa Jeleninom navodnom suparnicom. Takođe, Tošić se našao i u društvu Zorice Brunclik, u istoj emisiji, koja je takođe imala sukob sa Jelenom pre nekoliko godina, o čemu su brujali mediji.

- Nedelja ujutru 10:30h. Gledam divnu porodičnu emisiju "Radna akcija" sa svojom unukom na TV Prva. Emisiju prekida reklama za "Zvezde Granda" i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa PENISIMA na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). ZGROŽENA SAM....Što je mnogo mnogo je i od TV Prva a i od Jelene - napisala je Zorica svojevremeno, preneli su mediji, što je Jelenu veoma iznerviralo, a nije joj ostala dužna već joj je uputila dugačko otvoreno pismo, a njihov sukob danima se prepričavao.

S obzirom na pojavljivanje Duška Tošića u javnosti i sa Radom i sa Brunclikovom, ostaje da vidimo kako će njegova supruga Jelena reagovati.

Duško Tošić
foto: Printscreen RTS

Bonus video:

00:28

Karleuša pokazala vilu od 2.500.000 €

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.