NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI, KARLEUŠA USLIKANA SA OVIM MUŠKARCEM: Njega voli više nego Duška, ne želi da krije!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

otkriveno

NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI, KARLEUŠA USLIKANA SA OVIM MUŠKARCEM: Njega voli više nego Duška, ne želi da krije!

Na sebi ima crni topić dubokog dekoltea koji je naglasio njene bujne grudi i laganu crnu odevnu kombinaciju

Objavljeno:

Duško Tošić o svom braku i privatnom životu nikada ne govori za medije, a toj odluci je ostao dosledan od početka njihove veze.

O braku, iako to nije njen manir, ne govori ni pevačica. Sve njene izjave na ovu temu su dvosmislene i ne može se zaključiti da li je sa suprugom u dobrim ili lošim odnosima.

1 / 12 Foto: Instagram

Ipak, jedan muškarac u životu srpske dive uvek je prisutan i u dobru i u zlu, zauvek. U pitanju je njen otac, umirovljeni inspektor Dragan Karleuša (73), bivši suprug pokojne Divne Karleuše.

Dragan Karleuša, Divna Karleuša
foto: Stefan Kojić, Damir Dervišagić

Divna koja je u svoje vreme važila za najlepšu Beograđanku sa 19 godina se udala za Dragana Karleušu koji je u to vreme radio potpuno drugi posao. Divna i Dragan su se razveli dok je Jelena još bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno. Nakon rastanka Dragan je u drugom braku dobio dva sina. Divna je o bivšem suprugu uvek imala reči hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osetila. Jelenina polubraća Ivan i Nikola pojavili su se u javnosti prvi put kad je pevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem.

Svojim pratiocima na Instagramu pohvalila se pre dve godine kako uživa na brodu te im je podelila i par fotografija na kojima pozira u provokativnim pozama.

Jelena na sebi ima crni topić dubokog dekoltea koji je naglasio njene bujne grudi.

Ležernu kombinaciju uspešno je zaokružila crnom dizajnerskom torbicom i trendy sandalicama.

Dragan Karleuša
foto: Stefan Kojić

Jelenu pratitelji na društvenim mrežama često optužuju da fotografije pre objave obrađuje u fotošopu, ali čini se kako ove koje je objavila na svom Instagram storiju nije retuširala.

Karleuša je fanovima podelila i fotografiju na kojoj pozira s ocem. Pevačica s njim ima jako dobar odnos, mada retko u javnosti priča o njemu te se često ne slika s njim.

Bonus video:

00:14

NEMA POTREBE DA KORISTIM FOTOŠOP, JA SAM SUPERMODEL! Jelena Karleuša voli da nervira hejtere, vrućim snimkom im zapušila usta!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.