RETKE FOTOGRAFIJE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NIKAD VIĐENE U JAVNOSTI:Pojavljuje se lice ŽENE koja je ZASLUŽNA za njen USPEH
Foto: Nemanja Nikolić

niste znali!

RETKE FOTOGRAFIJE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NIKAD VIĐENE U JAVNOSTI:Pojavljuje se lice ŽENE koja je ZASLUŽNA za njen USPEH

Sada je sve objavljeno javno

Objavljeno:

Dušica Jakovljević objavila je jednom prilikom nekoliko privatnih fotografija, a za to je imala specijalan razlog.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/dusicajakovljevic

Kako je voditeljka tada navela, njeni roditelji su obeležavali 41. godišnjicu braka, a mnogi su odmah prokomentarisali koliko voditeljka liči na majku.

"Dobili su me kada su imali po 20 godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina... I nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolje. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava... Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina... Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas", glasila je tada poruka Jakovljevićeve upućena njenim roditeljima.

Potom je Dušica objavila fotografiju sa majkom, i ako je sudeći prema komentarima na Instagramu svi kažu da je ista njena majka u mladosti, te da je upravo od nje nasledila lepotu.

Dušica Jakovljević
foto: instagram/dusicajakovljevic

Podsetimo, voditeljka Dušica Jakovljević danas skoro da ne može da prođe ulicom a da je neko od prolaznika ne zaustavi jer vodi jedan od najgledanijih formata.

Ona je poslednjih nekoliko godina domaćica rijalitija "Zadruga" na Pinku, a pre toga je vodila i "Farmu". Međutim, u svetu novinarstva Dušica je bila već decenijama ali bi je malo ko prepoznao iz tog perioda.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

Na malim ekranima pojavila se daleke 2003. godine kao učesnik kviza "Ruski rulet" gde pobeđuje kombinacija znanja, strategije i sreće. Dušica je tada imala dugu kosu i u odnosu na sada potpuno je neprepozntljiva. Dve godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru u kojoj je često menjala izgled, kao što to čini i danas. Njen izgled možda je pretrpeo najviše promena u odnosu na sva TV lica.

Svoju karijeru počela je u emisiji "Sve za ljubav" gde je radila kao novinar, а kasnije je pozajmljivala glas Velikom bratu u ovom rijaliti programu.

Bonus video:

00:28

Ivana Aleksić i Dušica Jakovljević u provodu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.