DUŠICU IZNENADNA SMRT POTPUNO DOTUKLA! Ne može da dođe sebi: "Živote najlepši... "
Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen Instagram

superheroj

DUŠICU IZNENADNA SMRT POTPUNO DOTUKLA! Ne može da dođe sebi: "Živote najlepši... "

Mnogo boli!

Objavljeno: 19:02h

Srpska karatistkinja i supruga bivšeg golmana Partizana Đorđa Pantića, Snežana Pantić, preminula je u 44. godini, a voditeljka Dušica Jakovljević oprostila se od nje emotivnom porukom na svom Instagram nalogu.

Snežana se dugo borila sa rakom dojke, ali na kraju nije uspela da izađe iz toga kao pobednica. Pre nekoliko dana primljena u bolnicu, ali je nažalost preminula.

Snežana Pantić
foto: Printscreen/Instagram

Ova vest potresla je javnost, a tim povodom oglasila se voditeljka Dušica Jakovljević koja je tužnu vest objavila na svom Instagram storiju.

- Živote najlepši... Predobri... Bila si najveći borac kojeg sam ikada upoznala... I kuckale smo proteklih godina o tome kako će morati da pobegne od tebe ta grozna bolest, jer ti imaš svu snagu i optimizam protiv kojeg neće moći! Dugo si mu pokazivala ko je šef! Čak i kada ti je bilo najteže! Čuvaj se tamo gore... Nebo je bogatije za još jednog anđela... - napisala je Dušica na pomenutoj društvenoj mreži u opisu Snežanine fotografije, pa nastavila:

- Superheroji ne umiru... - dodala je Dušica Jakovljević.

Snežana Pantić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Snežana je rođena u Zrenjaninu 18. juna 1978. godine i sportom je počela da se bavi sa svega 11 godina. Počela je sa atletikom i gimnastikom, dok je mlađi brat Zoran nije odveo na karate trening. On je odustao posle nekoliko meseci, a Snežana je nastavila i dogurala je do samog vrha u svom sportu.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.