DANAS JE NAŠA POZNATA VODITELJKA, A NEKADA JE POZAJMLJIVALA GLAS "VELIKOM BRATU": Da li možete da je PREPOZNATE?
Voditeljka, Foto: Printscreen

hit!

DANAS JE NAŠA POZNATA VODITELJKA, A NEKADA JE POZAJMLJIVALA GLAS "VELIKOM BRATU": Da li možete da je PREPOZNATE?

Na malim ekranima pojavila se daleke 2003. godine kao učesnik kviza "Ruski rulet" gde pobeđuje kombinacija znanja, strategije i sreće.

Objavljeno: 08:58h

Voditeljka Dušica Jakovljević danas skoro da ne može da prođe ulicom a da je neko od prolaznika ne zaustavi jer vodi jedan od najgledanijih formata.

Ona je poslednjih nekoliko godina domaćica rijalitija "Zadruga" na Pinku, a pre toga je vodila i "Farmu". Međutim, u svetu novinarstva Dušica je bila već decenijama ali bi je malo ko prepoznao iz tog perioda.

1 / 5 Foto: youtubescreen

Na malim ekranima pojavila se daleke 2003. godine kao učesnik kviza "Ruski rulet" gde pobeđuje kombinacija znanja, strategije i sreće. Dušica je tada imala dugu kosu i u odnosu na sada potpuno je neprepozntljiva. Dve godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru u kojoj je često menjala izgled, kao što to čini i danas. Njen izgled možda je pretrpeo najviše promena u odnosu na sva TV lica.

1 / 7 Foto: foto: Instagram printscreen/dusicajakovljevic

Svoju karijeru počela je u emisiji "Sve za ljubav" gde je radila kao novinar, а kasnije je pozajmljivala glas Velikom bratu u ovom rijaliti programu.

Dušica je već tada skratila kosu i osim temperamenta koji je zadržala do danas, sa ovom kakva je sada skoro da nema sličnosti.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.