TARA SIMOV NAVODNO PROPADA NAPOLJU: Stanje joj je sve GORE, vrišti i PLAČE, zatvorena je!
Tara Simov, Foto: Youtube

šok

TARA SIMOV NAVODNO PROPADA NAPOLJU: Stanje joj je sve GORE, vrišti i PLAČE, zatvorena je!

Evo kako vreme provodi Tara Simov

Objavljeno:

Diskvalifikovana učesnica Zadruge, Tara Simov, odlučila je da nakon rijalitija navodno ode iz Srbije i da svoj mir pronađe u Makedoniji, kod oca Gorana Simova.

- Tara danima histeriše i plače. Ne može da dođe sebi zbog svega što joj se dogodilo. Proklinje dan kada je napustila Zadrugu, jer je sada čeka kazna od 50.000 evra. Kod sebe nema ni dinara, a svesna je da će kaznu morati da plati, pogotovo ako ovo prema najavama Željka Mitrovića bude poslednja sezona rijalitija - ističe izvor blizak Tari.

- Svesna je svoje greške, ali ima sreću što je porodica u svemu podržava maksimalno. Otac i majka su joj se odmah javili nakon diskvalifikacije i ponudili svu potrebnu pomoć. Kako bi se vratila u normalu, Simova ima plan da pobegne za Makedoniju kod oca Gorana kako bi se izolovala od svega - rekao je izvor za Super TV i dodaje:

- Ne može da podnese medijski pritisak nakon diskvalifikacije i želi da što pre sve zaboravi, tako da joj je idealno rešenje da pobegne iz Srbije kako bi spasila i sebe i svoju porodicu. Interesantno je i to da je prvi put Tara uspela da ispravi sliku o sebi u rijalitiju. Taman kada joj je sve krenulo uzlaznom putanjom, Tari se dogodio haos kada je ušao njen bivši momak Nenad Aleksić Ša.

1 / 10 Foto: Printscreen Zadruga

- Reper ju je psihički iscrpeo, nije sebe mogla da prepozna. I na kraju joj se dogodilo najgore. Ostala je bez dinara, a na sve to mora da plati i kaznu - naveo je izvor, i istakao da dok ona sve vreme pati, utehu joj pruža njeno kuče April.

- Konačno je April kod nje i sada joj ona u teškim trenucima pruža utehu. Oduvek je bila vezana za svoje kuče, pogotovo sada kada joj nije nimalo lako. Najbitnije joj je bilo da je kuče vratila u svoj dom. S obzirom na to da je dugo nije videla, moraće sa njom dosta da radi i da je prevaspitava. Sada će napokon moći da se posveti April i da uživa sa njom - rekao je izvor.

- Zadrugarka se povukla u sebe. Ne želi da iko ima kontakta sa njom. Porodica je tu za nju, ali je sve prijatelje izbrisala iz svog života. Neraspoložena je, nervozna i besna. Nimalo joj ne prija sve ovo što se dogodilo, zato ni ne izlazi iz stana. Ode samo po namirnice kada joj je baš hitno, ali u svemu ostalom je u potpunoj izolaciji - zaključio je izvor.

Bonus video:

00:09

TARA SIMOV U SUZAMA: Bivša rijaliti učesnica ZAGRLILA PSA i plače kao kiša

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.