TARA NA RUBU EGZISTENCIJE NAKON IZBACIVANJA, SVE JOJ JE ODUZETO: Isplivala PRAVA ISTINA, evo u kakvom je stanju!
Foto: Youtube

otkriveno

TARA NA RUBU EGZISTENCIJE NAKON IZBACIVANJA, SVE JOJ JE ODUZETO: Isplivala PRAVA ISTINA, evo u kakvom je stanju!

- Tara ima tanke živce i očigledno je da ona ne može da podnese zatvoren prostor. Rijaliti nije za nju i zbog toga tako reaguje pod pritiskom.

Objavljeno:

Tara Simov diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga" zbog nedoličnog ponašanja.

Kontroverzna zadrugarka je nakon još jednog u nizu incidenata izbačena iz „Bele kuće“, a produkcija rijalitija podneće tužbu protiv nje i ponovo će potraživati 50.000 evra zbog kršenja ugovora, a pored toga, svi dosadašnji zarađeni honorari biće joj oduzeti, preneli su domaći mediji.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

Njen najbolji , pevač Milan Petković, rekao je da je neprijatno iznenađen činjenicom da je starleta ponovo diskvalifikovana iz Zadruge i otkrio gde je otišla po napuštanju „Bele kuće“.

- Čuo sam se sa drugaricom kod koje je Tara, rekla mi je da je dobro i da će mi se javiti kada bude mogla. Žao mi je što je opet izbačena iz rijalitija jer sam želeo da ostane što duže i zaradi novac. Planirala je da kupi stan i da započne normalan život, ali očigledno nije mogla da izdrži. Pričao sam s njom pre nego što je ušla u Zadrugu 5 i rekao sam joj da se potrudi da ovog puta ne napravi glupost - rekao je Tarin najbolji drug i pokušao da objasni zbog čega starleta često pravi incidente u rijalitiju.

- Tara ima tanke živce i očigledno je da ona ne može da podnese zatvoren prostor. Rijaliti nije za nju i zbog toga tako reaguje pod pritiskom - rekao je Petković na kraju.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.