TARA SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE UHVAĆENA SA NJIM: Vidi se da ljubav BUKTI, ipak su ZAJEDNO!
Tara Simov, Foto: Printscreen Zadruga

šok

TARA SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE UHVAĆENA SA NJIM: Vidi se da ljubav BUKTI, ipak su ZAJEDNO!

Mnogi su se pitali da li će doći do ovoga

Objavljeno: 17:28h

Rijaliti zvezda Tara Simov je pre par dana diskvalifikovana iz pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", a dok prvog dana nije bila aktivna na društvenim mrežama, osim jedne objave, danas je slučaj poptuno drugačiji.

Podsećanja radi, Tara je juče objavila samo jedan emotikon crnog srca, dok je danas podelila čitav niz fotografija sa April, psom kog su ona i njen bivši emotivni partner Nenad Aleksić Ša kupili i neko vreme odgajali zajedno.

Iako su mnogi očekivali da će se Simova, po napuštanju rijalitija, uputiti pravo u Skoplje, gde joj živi otac, do toga još uvek nije došlo, budući da su sporne objave nastale u Beogradu.

Tara Simov diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga" zbog nedoličnog ponašanja.

Kontroverzna zadrugarka je nakon još jednog u nizu incidenata izbačena iz „Bele kuće“, a produkcija rijalitija podneće tužbu protiv nje i ponovo će potraživati 50.000 evra zbog kršenja ugovora, a pored toga, svi dosadašnji zarađeni honorari biće joj oduzeti, preneli su domaći mediji.

Njen najbolji , pevač Milan Petković, rekao je da je neprijatno iznenađen činjenicom da je starleta ponovo diskvalifikovana iz Zadruge i otkrio gde je otišla po napuštanju „Bele kuće“.

- Čuo sam se sa drugaricom kod koje je Tara, rekla mi je da je dobro i da će mi se javiti kada bude mogla. Žao mi je što je opet izbačena iz rijalitija jer sam želeo da ostane što duže i zaradi novac. Planirala je da kupi stan i da započne normalan život, ali očigledno nije mogla da izdrži. Pričao sam s njom pre nego što je ušla u Zadrugu 5 i rekao sam joj da se potrudi da ovog puta ne napravi glupost - rekao je Tarin najbolji drug i pokušao da objasni zbog čega starleta često pravi incidente u rijalitiju.

1 / 11 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Tara ima tanke živce i očigledno je da ona ne može da podnese zatvoren prostor. Rijaliti nije za nju i zbog toga tako reaguje pod pritiskom - rekao je Petković na kraju.

Bonus video:

00:09

TARA SIMOV U SUZAMA: Bivša rijaliti učesnica ZAGRLILA PSA i plače kao kiša

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.