ZVALI SU JE NAJLEPŠOM NA SVETU, A ONDA JE JEDNA NOĆ SVE PROMENILA: Tajno se SASTALA sa Putinom i desilo se OVO!
Ornela i Putin, Foto: EPA-EFE/SERGEY GUNEEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT, Printscreen/Youtube/DarlingFly

hit priča

ZVALI SU JE NAJLEPŠOM NA SVETU, A ONDA JE JEDNA NOĆ SVE PROMENILA: Tajno se SASTALA sa Putinom i desilo se OVO!

Ova žena je bila spremna na sve

Objavljeno: 18:35h

Italijanska glumica Ornela Muti i u 67. godini slovi za pravu ikona lepote, a sudeći prema njenim fotografijama, vreme je za nju odavno stalo, što dokazuju i one koje objavljuje i sama na svojim društvenim mrežama.

Ornella od samih početaka svoje glumačke karijere slovi kao jedna od najseksepilnijih Italijanki, koja iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova, koji su je proslavili u rodnoj zemlji, ali i širom sveta.

Glumačku je karijeru započela vrlo mlada, imala je svega 14 godina kada je dobila glavnu ulogu u filmu “Najljepša žena” i od tog je trenutka stekla laskavi status ikone lepote. Zato od samih početaka karijere puno pažnje pridaje svojem izgledu i telu, pa je tako navodno osigurala grudi na iznos od 350 hiljada dolara.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ DarlingFly

Među njenim najpoznatijim filmovima su komedije “Castellano i Pipolo”, “Ukroćena goropadnica”, “Flash Gordon” i “Ludi u ljubavi”, “Casanova”, “Ja i moja sestra”, “Oscar”, “Dečko za dvije kćeri”, a jedan od posljednjih filmova koje je snimila je onaj slavnog reditelja Woodyja Allena “Rimu, s ljubavlju” iz 2012. godine.

Ornella je danas prvenstveno posvećena porodičnom životu i retko se pojavljuje u javnosti, a o tome svedoče i brojne objave koje na društvenim mrežama objavljuju ona i njena kći Naike Rivelli, bezvremenska lepotica, baš poput svoje majke.

Ornella inače ima troje dece i dvoje unučadi, a nakon niza propalih veza i dva braka trenutno je s francuskim poduzetnikom Fabriceom Kerhervéom.

Prvi je put pred oltar stala s Alessiom Oranom, mediji su ih nazivali najlepšim parom u državi, no njihov bračni život bio je daleko od idile. Nakon što je pukla ljubav, Ornellu su mediji počeli povezivati s brojnim moćnicima, a pre drugog braka imala je aferu s redateljem Marcom Ferrarijem, o kojoj se nagađalo još pre nego što je službeno započela.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube

2015. godine našla se u središtu skandala nakon što je dobila zatvorsku kaznu jer je lagala da je bolesna samo kako ne bi glumila u pozorištu, već je umesto toga otišla na večeru s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Glumica, koja je za dogovoreni nastup dobila oko 25 hiljada eura, umesto toga otišla je na dobrotvornu večeru u Putinov rodni Sankt-Peterburg, a godinu dana kasnije podnela je i zahtev za ruskim državljanstvom.

Sud ju je kaznio sa 600 eura i izrekao kaznu od osam meseci zatvora, koja je pretvorena u uvetnu jer je s 30 hiljada eura nadoknadila štetu koju je nanela tršćanskom pozorištu.

Bonus video:

10:53

Stručnjaci upozoraju na potez koji bi mogao da pokrene TERMONUKLEARNI RAT: Putin postepeno osvaja Ukrajinu iz samo jednog razloga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.