"LOŠE SAM"! Goca Tržan o povlačenju sa Evrovizije i zdravstvenom stanju!
Foto: printscreen

niste znali!

"LOŠE SAM"! Goca Tržan o povlačenju sa Evrovizije i zdravstvenom stanju!

"Klinci nisu glupi, svidelo im se nešto što nije smeće"

Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan dala je svoj sud kada je u pitanju srpska predstavnica "Evrovizije" Ana Đurić Konstrakta i njena numera.

Goca se inače malo pred početak povukla iz takmičenja zbog zdravstvenih razloga, a sada je istakla da je jako srećna zbog Konstraktine pobede.

1 / 7 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Iskrena da budem, nisam gledala nijedno veče, bila sam loše, fizički nisam mogla da gledam, ali sam kasnije videla o čemu se radi. Poželela sam kolegama mnogo sreće, vizuelno je fantastično izgledalo. Moram da kažem da sam više nego zadovoljna, srećna i prijatno iznenađena. Glasovi su mi dali nadu da umetnost može biti prihvaćena - rekla je Goca u svom vlogu na Jutjubu, pa dodala:

Konstrakta, Evrovizija
foto: © ATA Images

- Ima mnogi ljudi koji žele da čuju ovako nešto, samo nismo bučni. Čestitke Konstrakti, pregotivna je, nastup joj je bio vrh i nije potrebno da skačeš sa plafona. Koncept je suština, to što je ona htela da kaže nastupom. Klinci nisu glupi, svidelo im se nešto što nije smeće. Jedna lepa, prirodna, obrazovana, majka dvoje dece, interesantna žena nas predstavlja, izuzetno sam srećna i zadovoljna. Umetnica mora biti zdrava - poručila je Tržanova.

Bonus video:

01:42

Goca Tržan otvoreno o potomstvu, priznala da PRIŽELJKUJE JOŠ JEDNO DETE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.