ESPRESO OTKRIVA ČIME SE ALEKSA BAVIO PRE BARA: Devojka ga je šutnula zbog NARKOTIKA, a evo šta kaže o GEJ AFERI!
Foto: Printscreen

opa

ESPRESO OTKRIVA ČIME SE ALEKSA BAVIO PRE BARA: Devojka ga je šutnula zbog NARKOTIKA, a evo šta kaže o GEJ AFERI!

I dok nam je Aleksa govorio o tome kako sve što radi kod kuće radi i u rijalitiju, došli smo do saznanja da još uvek voli izvesnu devojku zbog koje nije u stanju da nastavi dalje

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Večeras u 22:45h u Baru nas očekuje izbacivanje, a čak je njih četvoro ugroženo i samo vi vašim glasovima možete da ih spasite sigurnog ispadanja.

Sven, Sanja, Aleksa i Damir su nominovani za izbacivanje, a mi smo razgovarali sa Aleksom.

I dok nam je Aleksa govorio o tome kako sve što radi kod kuće radi i u rijalitiju, došli smo do saznanja da još uvek voli izvesnu devojku zbog koje nije u stanju da nastavi dalje.

"To je devojka koju sam jako voleo, postao je baš i period kada smo živeli zajedno ali sam ja dosta puta ispadao majmum." - kaže Aleksa dok tvrdi da je nikada nije varao, već da su tu postojali drugi problemi.

1 / 4 Foto: Kurir TV

"Nisam je varao, ali sam je lagao za dosta stvari koje su njoj bile važne dok sam ja mislio da je to prolazni period kod mene." - tvrdi on, a mi smo ga odmah pitali o čemu se tačno radi.

"Desio se momenat gde sam dilovao drogu sa nekim ljudima i to je kratko trajalo, možda mesec dana, ali ona to nije tako gledala, ne znam, ispao sam majmun baš dosta puta i mnogo sam je povređivao, a sada se kajem." - zaključio je on i dodao da na glasine o njenoj udaji nema mišljenje jer nije prva bivša koja se udala posle njega.

Kada je reč o gej aferama Aleksa tvrdi da od toga nema ništa, ali da nije hteo da demantuje jer mu je važno samo mišljenje roditelja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.