KO JE TOLIKO VOLI? Karleuša objavila vrelu fotku za Dan zaljubljenih, ovog puta svi su gledali šta je oko nje FOTO
Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

nestvarno

KO JE TOLIKO VOLI? Karleuša objavila vrelu fotku za Dan zaljubljenih, ovog puta svi su gledali šta je oko nje FOTO

Ovog puta pevačica je na objavljenim fotografijama pozirala u svojoj vili na Dedinju u uskoj bebi plavoj haljini

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša gotovo svakodnevno intrigira javnost, objavama na Instagramu, gde je prati preko dva miliona ljudi.

Od minijaturnih kupaćih kostima, preko kostima za nastup, do odevnih kombinacija koje nosi kada ide na razna suđenja, Karleuša u svakom izdanju izgleda ni manje ni više, nego kao milion dolara.

Ovog puta pevačica je na objavljenim fotografijama pozirala u svojoj vili na Dedinju u uskoj bebi plavoj haljini, a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste prostorija puna crvenih ruža.

S obzirom na to da je nedavno u javnost kao bomba odjeknula informacija o razvodu Duška Tošića i Karleuše, mnogi su se zapitali da li su ove ruže poklon supruga ili ih je neko drugi doneo Divi.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Da podsetimo, Duška Tošića, supruga Jelena Kaleuša je prijavila za nasilje u porodici početkom januara, nakon čega se fudbaler oglasio puten društvenih mreža

- Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene", napisao je Tošić na Instagramu.

Inače, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.