GRAŠO I HANA DAN ZALJUBLJENIH NE PROVODE ZAJEDNO: Isplivali i razlozi!
Petar Grašo, Foto: Instagram

razdvojeni

GRAŠO I HANA DAN ZALJUBLJENIH NE PROVODE ZAJEDNO: Isplivali i razlozi!

Tudna Hana Huljić ovo nije ni zamišljala

Objavljeno: 12:09h

Ako je verovati najavi renomiranog beogradskog hotela, Petar Grašo i Hana Huljić njihov prvi Dan zaljubljenih neće proslaviti zajedno.

Naime, popularni pevač večeras će zabavljati druge zaljubljene parove, dok će njegova izabranica biti u Splitu. Razlog je opravdan ‒ lepa Hana je u drugom stanju i nije baš preporučljivo da putuje dok hara kovid.

petar grašo
foto: Printscreen Instagram/petar_graso_fan_page

No, ovaj februar ipak će biti poseban u njihovom životu jer uskoro staju pred oltar. Počeli su da se viđaju prošle godine, kada se završila Grašina ljubavna priča sa koleginicom Danijelom Martinović. Toliko dugo su bili zajedno da su svi verovali da će i ostariti jedno pored drugog. Međutim...

Petar ne voli da govori o privatnom životu, ali je nedavno otkrio da je srećniji nego ikad. I ne sumnjamo da je „uzrok“ tome 14 godina mlađa ćerka njegovog dobrog prijatelja, kompozitora Tončija Huljića.

Tonči Huljić, Hana Huljić, petar grašo
foto: NEMANJA NIKOLIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

‒ Dogodila se ljubav. Ljubav i treba da se događa, a ne da se planira, i o njoj se ne mora previše pričati. To su neke stvari koje čovek treba da gaji u sebi. Da, događa se jedan predivan period u životu sa osobom koja ti u tom trenutku znači najviše i sa kojom planiraš da ploviš dalje.

Dan zaljubljenih provešće razdvojeni, ali već u subotu čeka ih veliko slavlje. Venčanje je zakazano za 19. februar u splitskoj „Crkvi svetog Frane“.

Bonus video:

00:13

Espreso čestitke: Ana Sević

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.