STEFAN KARIĆ RAZDORIO CARA I DALILU: Filip otkrio njihov TAJNI ODNOS, učesnici ZANEMELI!
Foto: Printscreen

šok

STEFAN KARIĆ RAZDORIO CARA I DALILU: Filip otkrio njihov TAJNI ODNOS, učesnici ZANEMELI!

Ja odlično znam kako idu pitanja posle tog istog tretmana lica... Ako meni ona prebaci da mi Mima slaže majice, da Marijana sedne pored mene, onda ne može da radi neke stvari - rekao je Car

Objavljeno:

Bila je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je pročitao pitanje za Filipa Cara.

Zašto ljubomorišeš na Karića, da se on sviđa Dalili, ona bi njega muvala, a ne tebe? - glasilo je pitanje.

Sada je to nebitno, jer je naš odnos završen, ali odgovoriću. Situacija se odvila tako. Dok smo mi bili zajedno ja sam se sklanjao od svih, a ona radi te neke sitnice. Ona je jako slobodna sa muškarcima, eto njemu je ponudila dva puta tretman lica, a ja kada sednem samo pored neke devojke, ona napravi problem. Zameram Dejana, zameram Stefana, ali ja sam njoj dosta tolerisao. Ja mogu nabrajati ovde do sutra sa kime ona može da ima kontakt, a ona ne može tri devojke sa kojima ja mogu da pričam. Evo, ja sam sad ostavljen sa njene strane - odgovorio je Filip.

Šta god meni da Karić kaže ili uradi ja ne mogu da se naljutim na njega. Odlično znam da on nema nikakve namere prema meni, kao ni ja prema njemu, to je čista glupost. Smatram da bi bila greška da sam mu radila taj tretman, jer da se Car vratio sa intervjua a ja sa Stefanom, bilo bi ružno. Par puta mi je prebacio jer sam ja navodno izašla iz rijalitija zbog njega, navodno je primetio neka provociranja, što naravno nije istina. Stefan je pred ženindbu, ja se zaljubila u Filipa kao u nikoga do sada, zaista je suludo. Ja ne mogu na silu da se ljutim na Stefana, smatram da je on uvek izneo mišljenje o meni realno. Čak mislim da sam ja jedina žena kojoj nije rekao ružnu reč kao ni Lepi Mića. Ja da se sada sklanjam zbog njegove averzije, zaista je glupo... Završeno je sve, niti ću mu prilaziti, skloniću se sa strane... - govorila je Dalila.

Ja odlično znam kako idu pitanja posle tog istog tretmana lica... Ako meni ona prebaci da mi Mima slaže majice, da Marijana sedne pored mene, onda ne može da radi neke stvari - rekao je Car.

Budi muškarčina, imaš 130 kilograma, skoro dva metra, budi onaj muškarac koga sam zamišljala i neke stvari stojički podnesi, a ne na taj način - vikinula je Dragojevićka.

Nagovarala si ga - dobacio je Filip.

Ma mi smo pričali samo o tome jer ja to nikada nisam radio i pitao sam kako to ide. Misliš li da bi ja sebe stavio u tu situaciju da nekome napravimm problem - dodao je Karić.

Problem je što bi ona sebe stavila u tu situaciju - rekao je Car.

1 / 3 Foto: Printscreen Zadruga

Počeo je i Mensura da mi prebacuje jer je na nominacijama rekao da je hteo da bi sedeo preko puta mene. Nemam potrebu nikome više da se pravdam, nemam više snage - vikala je Dalila.

Okej, sa njene strane je možda sve to tako - dodao je Filip.

Ma uvek će moje reči tumačiti jer sam ja Dalila. Neću voditi bitku sa pedesetoro ljudi - vikala je Dragojevićka.

Ako misli da je okej da ona nekome odradi tretman lica sa kojim je bila povezivana, onda okej. Zato sam i srećan sada, kada vidim šta ona zamera, kako razmišlja... Ljubomorna je na sve devojke ovde - rekao je Filip.

Nema ona potrebe da se pravdam jer prvo oni nisu ni bili u vezi. Ne znam ni šta raskidaju... Mislim da sam im ja najmanji problem i da imaju mnogo veće probleme od mene. Ja nikome ovde nisam dao ni prava ni mogućnosti da me muva. Mene niko ne može da muva ako to ja ne želim. Mi imamo samo normalnu komunikaciju - govorio je Karić.

Nisam ja ni rekao da je nenormalno da pričate o tome - dobacio je Filip.

Ne bih ja dozvolio da mi ona radi tretman lica, ni zbog Jovane a ni zbog vas. Mogao sam da kažem hajde, ali nikada ne bi dozvolio da budemo u toj situaciji... - rekao je Karić.

On ne treba da se buni ni za šta jer kako on kaže nismo ni ili u vezi. Ja da sam bila u kombinaciji ne bih se nervirala, ali da volim to je već nešo drugo... - dodala je Dalila.

1 / 5 Foto: Printscreen

Ja sam lepo rekao da ako se ovako nastavi možemo doći do veze - pravdao se Car.

Vređate mi inteligenciju, jer se ne svađate zbog pljuvanja, a svađate se zbog nekog tretmana lica. Treba da razmišljaš o pitanjima kada je pljuneš u lice, nepošten si! Toliko šlagere pričaš, da ja ne mogu to da slušam - vikao je Miki.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.